Velkommen til vores blog om, hvordan du administrerer og vækster din lille eller mellemstore virksomhed.

Hvad er Cashflow
27/03/2020
Forståelse og styring af cashflows (pengestrømme) er en vigtig opgave for enhver virksomhedsejer. Derfor har vi oprettet en guide, der hjælper dig med at forstå og styre din virksomheds cashflow og forhindre fremtidige cashflow problemer
SMV-konferencer
06/03/2020
Der er utallige muligheder for at få din lille eller mellemstore forretning til at vokse. Én af dem er at deltage på konferencer eller forretningsevents. Hvis du ikke har medtaget det i din plan for 2020, kan du undersøge de vigtigste events i dit område
Kalender for virksomhedsskat 2020
03/03/2020
Kun de færreste virksomhedsejere er begejstrede for at selvangive og betale deres virksomhedsskat. Hvis du ikke hører til den kategori, støtter vi dig. Se de vigtigste skattedatoer for din virksomhed i kalenderen for virksomhedsskat 2020.
5 ting, du kan gøre for at vokse din forretning og have det sjovt, mens du gør det
08/01/2020

Hvis du ønsker at vækste din virksomhed, må du have i mente, at du også selv skal vokse som person. Uanset om du vil det eller ej, vil du under din rejse som iværksætter blive udsat for situationer, du ikke føler dig godt tilpas ved.

forretnings tjekliste
07/01/2020

Stilstanden på markedet i vinterens løb eller oven på sæsonudsalget påvirker en lang række små og mellemstore virksomheder. Mens dette for nogle virksomheder indtræffer efter en stigning i salget, oplever andre blot sæsonbestemte udsving i forretningen.

terminologi for forretningslån
12/12/2019
Der er meget at tage i betragtning, når man skal vælge det rigtige erhvervslån. Læs om de mest almindelige betegnelser og begreber inden for erhvervslån, som du bør kende til, når du søger efter et erhvervslån til din virksomhed.
marketing-kanaler
04/12/2019

Vi vil alle gerne have så meget som muligt ud af vores markedsføringsbudget – uanset om man investerer 100 eller 100.000 euro. Det vil hjælpe dig med at få et større ROI (investeringsafkast), hvis du vælger de rette markedsføringskanaler til din virksomhed.

kvinde bruger laptop
08/11/2019

Højtiden kan ofte vise sig at være den travleste tid på året for nogle små og mellemstore virksomheder.  Den starter med Black Friday, fortsætter med Cyber Monday og afsluttes med julehandlen. 

SWOT-analyse
29/10/2019
SWOT står for styrker, svagheder, muligheder og trusler. En gennemførelse hjælper dig med at fokusere på de vigtigste faktorer, der påvirker din virksomhed. Så kan du tackle svagheder og opdage og udnytte uudnyttede muligheder. Sådan påbegynder du din egen analyse.
Brainstorming
28/10/2019
Det er ikke let at finde de rette medarbejdere til din mindre eller mellemstore virksomhed. Der er en del måder at gøre dette på. En af dem er at gøre dit firma til et godt sted at arbejde. Læs dette, og sammenlign dit firma med det, medarbejdere leder efter.
voksne-bestyrelseslokale-business
02/10/2019
Det kan være en afskrækkende proces at beslutte, hvornår og hvordan man vil have et erhvervslån. Den gode nyhed er, at det ikke behøver at være så kompliceret. Inden du begynder, er det en god idé at vide, hvilke muligheder, der er tilgængelige for dig, og hvad der kræves af dig. Læs vores guide om lån for at forstå, hvordan man sammenligner lån og undgår gætværk.
Sådan får du gæld til at fungere for din virksomhed
16/09/2019
Vi kender alle det gamle ordsprog om, at man skal bruge penge for at tjene penge, og det er på en eller anden måde sandt. Virksomhedsejere har brug for penge for at sikre vækst i deres virksomheder. Investering i udstyr, reklame, leje, inventar eller ejendom kan gøre en enorm forskel i erhvervslivet i dag.
31/08/2019
Tjek vores liste, som du ikke må gå glip af, over de bedste gratis værktøjer og ressourcer, der udgør glimrende alternativer til de mest populære betalte værktøjer og services.
16/08/2019
Det er vigtigt at forstå, hvordan en ansøgning om et erhvervslån med personlig garanti fungerer. Iværksættere kan få deres virksomheder til at vokse ved at få adgang til finansiering hurtigere og lettere online. Find ud af alt det, du skal vide om, hvordan personlige garantier fungerer med et lån hos os.
plan for en mindre virksomhed
12/07/2019
Hvis du driver en mindre virksomhed, ved du, at der er mange ting, der skal overvejes. Men hvis man koger det ned, er der disse 8 kerneområder tilbage.