2020-05-12

Logistik og transport

Hvad du bør vide

Uanset om det er levering af en pakke eller en container, så er det vigtigste i en logistik virksomhed, at varerne når deres destinationer i tide. 

Det kan være svært at overholde deadlines når du løber ind i uventede udgifter til reparationer eller dårlige vejrforhold. Uanset størrelsen på din virksomhed, en enkelt varevogn eller en flåde af køretøjer, har du ikke råd til at holde stille i lang tid. 

Den rette finansiering kan hjælpe din i disse situationer. Du kan få en stående kredit eller et kortfristet lån til at betale for reparationer eller udvide din flåde. Dette er hvordan et erhvervslån kan hjælpe din virksomhed. 

Hvornår du bør overveje et erhvervslån til din logistik- eller transportvirksomhed 

Finansiering af større indkøb 

Investering i en ny varevogn el.lign. kan hjælpe med at udvide din virksomhed, men det er også dyrt. Et kortfristet lån er en god mulighed for at absorbere de forhåndsomkostninger, der kommer med større indkøb. 

Finansiering af vedligeholdelse af køretøjer 

Ordentlig vedligeholdelse er essentiel, og kan hjælpe med at undgå større problemer, som f.eks. behovet for nye varevogne. Men selvom du passer dine køretøjer godt, får du brug for at købe reservedele på et tidspunkt. Det kan blive dyrt – især hvis det skal gå stærkt, uden at gå ud over kvaliteten. Et kortfristet erhvervslån eller en stående kredit kan sprede dine omkostninger ud, så du kan betale dem af i mindre afdrag.