Ferratum Business bliver til CapitalBox

Ferratum Business bliver til CapitalBox

Historien om vores rebranding

Ferratum Group begyndte at tilbyde SMV-lån i Sverige for 5 år siden, og det var en enkel test af en helt nyt produkt- og forretningsstrategi. Vores virksomhed var allerede meget succesfuld med forbrugslån på 25 markeder, og vi havde meget travlt med at udvide produktporteføljen indenfor den eksisterende målgruppe. Alligevel tog vi beslutningen om at lancere Ferratum Business og udvalgte et dedikeret team til at få det til at vokse.

5 år og yderligere 5 markeder senere står SMV-lånene for mere end 12 procent af indtægterne hos Ferratum Group og er en af vækstdriverne for hele virksomheden. Ferratum Business er også en af de hurtigst voksende udlånere i Europa, som ikke er en bank. For at understrege fokuseringen på SMV-udlån besluttede Ferratum Group at anvende separat branding til erhvervslån.

Det nye brandnavn, CapitalBox, angiver tydeligt erhvervsudlånsafdelingens mission. Vores mål er at skabe et sikkert finansielt rum med arbejdskapital til SMV'er omkring i verden og støtte dem i deres bestræbelser på at vækste hurtigere og på en mere bæredygtig måde.

Beslutningen om at adskille erhvervsbrandet fra forbrugsbrandet vil ikke kun medføre større klarhed for potentielle kunder, men også støtte en yderligere og hurtigere udvidelse af erhvervsproduktporteføljen. Under det nye brand begynder CapitalBox meget snart at tilbyde nye finansielle produkter, der stadig giver den samme enestående kundeoplevelse gennem en fuldt ud digital kunderejse og hurtig godkendelsesproces. CapitalBox vil fortsætte med at forny den måde, hvorpå SMV'er får adgang til finansielle produkter. Dette gør SMV'er, som er rygraden i verdensøkonomien, stærkere end nogensinde.

Hvorfor skiftede Ferratum Business navn til CapitalBox?

Vi begyndte at tilbyde SMV-erhvervslån i Sverige for 5 år siden som Ferratum Business, en del af Ferratum Group. 5 år og yderligere 5 markeder senere står SMV-udlånsprodukter for mere end 12 procent af indtægterne hos Ferratum Group og er en af vækstdriverne for hele virksomheden. Ferratum Business er også en af de hurtigst voksende udlånere i Europa, som ikke er en bank. For at at understrege fokuseringen på SMV-udlån besluttede Ferratum Group at anvende separat branding til sine erhvervslån.

Det nye brandnavn, CapitalBox, angiver tydeligt erhvervsudlånsafdelingens mission. Vores mål er at skabe et sikkert finansielt rum med arbejdskapital til SMV'er omkring i verden og støtte dem i deres bestræbelser på at vækste hurtigere og på en mere bæredygtig måde.
 

Hvem er CapitalBox?

CapitalBox (tidligere kendt som Ferratum Business) er en finansiel udlåner til virksomheder og arbejder for at forny den måde, hvorpå SMV'er får adgang til finansielle produkter. Dette gør SMV'er, som er rygraden i verdensøkonomien, stærkere end nogensinde før!

Under vores nye brand begynder CapitalBox at tilbyde nye finansielle produkter, der stadig giver den samme enestående kundeoplevelse gennem en fuldt ud digital kunderejse og hurtig godkendelsesproces.

Hvorved adskiller CapitalBox sig fra Ferratum Business?

Ferratum Business bliver til CapitalBox med det mål at tilbyde et sikkert finansielt rum med arbejdskapital til SMV'er verden over og støtte dem i deres indsats for at vokse hurtigere og på en mere bæredygtig måde.

Hvorfor rebrander I?

Vi begyndte at tilbyde SMV-erhvervslån i Sverige for 5 år siden som en del af Ferratum Group. 5 år og yderligere 5 markeder senere står SMV-udlånsprodukter for mere end 12 procent af indtægterne hos Ferratum Group og er en af vækstdriverne for hele virksomheden. Ferratum Business er også en af de hurtigst voksende udlånere i Europa, som ikke er en bank. For at at understrege fokuseringen på SMV-udlån besluttede Ferratum Group at anvende separat branding til sine erhvervslån.
Det nye brandnavn, CapitalBox, angiver tydeligt erhvervsudlånsafdelingens mission. Vores mål er at skabe et sikkert finansielt rum med arbejdskapital til SMV'er omkring i verden og støtte dem i deres bestræbelser på at vækste hurtigere og på en mere bæredygtig måde.

Beslutningen om at adskille erhvervsbrandet fra forbrugsbrandet vil ikke kun introducere større klarhed for potentielle kunder, men også støtte en yderligere og hurtigere udvidelse af produktporteføljen til erhverv. Under det nye brand begynder CapitalBox meget snart at tilbyde nye finansielle produkter, der stadig giver den samme enestående kundeoplevelse gennem en fuldt ud digital kunderejse og hurtig godkendelsesproces. CapitalBox vil fortsætte med at forny den måde, hvorpå SMV'er får adgang til finansielle produkter. Dette gør SMV'er, som er rygraden i verdensøkonomien, stærkere end nogensinde.

Vores nye brand skaber mere overskuelighed for potentielle kunder, men støtter også en yderligere og hurtigere ekspansion af vores produktportefølje til erhverv. Under vores nye brand begynder CapitalBox meget snart at tilbyde nye finansielle produkter, der stadig giver den samme enestående kundeoplevelse gennem en fuldt ud digital kunderejse og hurtig godkendelsesproces. CapitalBox vil fortsætte med at forny den måde, hvorpå SMV'er får adgang til finansielle produkter. Dette gør SMV'er, som er rygraden i verdensøkonomien, stærkere end nogensinde.
 

Hvordan påvirker ændringen mig?

Den påvirker dig overhovedet ikke. Vores hjemmeside bliver automatisk omdirigeret til www.capitalbox.se. Dine legitimationsoplysninger og kontraktvilkår bliver ikke påvirket på nogen måde.

Kan jeg stadig tale med den samme kontaktperson?

Ja, du vil fortsat have mulighed for at tale med den samme kontaktperson med de samme kontaktoplysninger. Intet ændrer sig i vores team.

Jeg er eksisterende kunde. Vil det på nogen måde påvirke mit lån?

Nej, dit lån bliver ikke påvirket på nogen måde.

Jeg har et lån i Ferratum Busines, vil det ændre min tilbagebetalingsplan?

Nej, din tilbagebetalingsplan for lånet forbliver uændret. Dine kontraktvilkår er uændrede.

Jeg har et igangværende lån i Ferratum Business, ændrer betalingsdetaljerne sig?

Vi er i gang med at ændre vores juridiske navn til CapitalBox AB. Intet andet bliver ændret, kun vores juridiske navn. Ved betalinger skal betalingsoplysningerne på fakturaen bruges. Dine kontraktvilkår er uændrede.

Tilbagebetaler jeg fortsat mit lån til Ferratum Business?

Vi er i gang med at ændre vores juridiske navn til CapitalBox AB. Intet andet bliver ændret, kun vores juridiske navn. Ved betalinger skal betalingsoplysningerne på fakturaen bruges.

Hvad sker der med mine oplysninger?

Der sker ikke noget med dine oplysninger, da vores kontraktvilkår er uændrede. Vi fortsætter som hidtil, og vi har kun opdateret vores branding til at matche vores identitet som udlåner til virksomheder.

Er mine legitimationsoplysninger til min konto de samme?

Dine legitimationsoplysninger har ikke ændret sig, og hvis du ikke kan huske dem, kan du nulstille din adgangskode med dette link: https://www.ferratumbusiness.dk/account/password-recovery.

Du kan logge på din konto med dette link: https://www.ferratumbusiness.dk/account/login.

Er jeg stadig berettiget til et lån i CapitalBox?

Vores kriterier for berettigelse har ikke ændret sig, så du er stadig berettiget til et erhvervslån i CapitalBox.

Jeg kan ikke få adgang til min konto. Hvad skal jeg gøre?

Dine legitimationsoplysninger har ikke ændret sig, men hvis du har problemer med at få adgang til din konto, kan du nulstille din adgangskode ved at bruge dette link: https://www.ferratumbusiness.dk/account/password-recovery.

Hvor mange penge kan jeg låne?

Vores lånevilkår har ikke ændret sig, og du kan fortsat få op til 2 millioner kr. i op til 2 år. Indsend en kort ansøgning om et erhvervslån hos CapitalBox her: https://www.capitalbox.dk/application-form

Vores kollegaer vender tilbage til dig kort efter.

Hvordan skal jeg kontakte Ferratum/CapitalBox?

Vores telefonnummer er stadig det samme. Vi opdaterer kun vores e-mailadresse til support@capitalbox.dk.
Vi modtager fortsat dine e-mails, hvis du sender dem til support@ferratumbusiness.dk, og vores svar vil være fra vores nye e-mailadresse.
Vores kontaktoplysninger er:

70899933

support@capitalbox.dk

Har den maksimale tilbagebetalingsperiode ændret sig?

Nej, vores maksimale tilbagebetalingsperiode er fortsat to år.