Hvorfor vælge os?

Gennemsigtige betingelser

Vi er stolte over, at vores ansøgning online er ekstremt hurtig og super enkel.  Vi har fjernet hovedpinen fra ansøgninger om strakslån.  Intet tungt arbejde gennem bunker af papir, ingen venten i køen og heller ingen søvnløse nætter.  Faktisk tager det mindre end fem minutter at gennemføre ansøgningsprocessen.

Enkel proces

Upload trygt dine forretningsinformationer for automatisk at modtage en finansiel gennemgang.  Dette giver os mulighed for at evaluere din forretning med det samme, uden at du skal lede efter finansieringsdokumentation.

Personlig service

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det – lige fra ansøgning til administration af din konto, så du får mest muligt ud af din arbejdskapital.

how it works

Om CapitalBox

Med base i Stockholm, Helsinki, Vilnius, Perth, Liverpool og København er CapitalBox 100 % fokuseret på at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at imødekomme deres finansieringsbehov.

CapitalBox er en afdeling af Ferratum Group, en ledende, europæisk finansieringsvirksomhed. Ferratum Group er børsnoteret på Børsen i Frankfurt og opererer i 25 lande verden over.

Vi forstår, at din virksomhed ændrer sig hurtigt, og konventionel bankfinansiering ofte ikke er tilgængelig eller er for langsom til at imødekomme dine behov. Vi skabte CapitalBox for at forsyne ejere af små og mellemstore virksomheder med den driftskapital, de har brug for - når de har brug for den.

Ved at bruge den ultimativt bedste teknologi samt veluddannede lånespecialister er vi i stand til at godkende virksomheder hurtigere og oftere - alt dette uden påkrævet sikkerhedsstillelse, interviews eller papirarbejde.

Blog/Nyheder

Visa filter
Alle blogindlæg
Bedste_Værktojer
17/11/2020
Det behøver ikke at være dyrt at modernisere sin virksomhed. Her er nogle værktøjer til at hjælpe dig med at digitalisere din virksomhed. Nogle af dem er endda gratis!
fleksibilitet
09/11/2020
Ekstra fleksible erhvervslån, så du kan fokusere på det der er vigtigt: at vækste din virksomhed!
gode_rad_til_at_lose_cash_flow_problemer_under_COVID-19_pandemien
04/11/2020
En simpel guide til at løse cash flow problemer for din virksomhed.
erhvervslån_konstruktion
28/10/2020
Der følger en del udfordringer med, når man driver virksomhed i byggebranchen. Se om et erhvervslån kan hjælpe din virksomhed på vej.
fleksibilitet
09/11/2020
Ekstra fleksible erhvervslån, så du kan fokusere på det der er vigtigt: at vækste din virksomhed!
capitalbox_kober_hollandske_smv_lagiver_spotcap
22/10/2020

CAPITALBOX KØBER HOLLANDSKE SMV-LÅNGIVER SPOTCAP, FOR BEDRE AT KUNNE STØTTE EUROPAS SMÅ VIRKSOMHEDER

 

CapitalBox_bringer_world_rallycross_tilbage_til_Finland
08/07/2020
Vi er gået sammen med FIA for at få god underholdning tilbage til alle motorsport fans I Finland. CapitalBox World Rally bliver afholdt på Kouvola Ringen i slutningen af august.
the telegraph
18/02/2019
Et af de største britiske medier skrev i sidste uge en artikel om Ferratum Business, og om hvorfor et stigende antal små- og mellemstore virksomheder vælger vores ydelser frem for bankens. The Telegraph har interviewet vores engelske country manager, Tony Gundersen, til en snak om vores anderledes tilgang til erhvervslån.
Bedste_Værktojer
17/11/2020
Det behøver ikke at være dyrt at modernisere sin virksomhed. Her er nogle værktøjer til at hjælpe dig med at digitalisere din virksomhed. Nogle af dem er endda gratis!
henvisningsprograms_kpi
08/10/2020
Har du lige søsat et henvisningsprogram, eller har du et i forvejen, du ønsker at forbedre? Disse nøgletal kan hjælpe dig med at forbedre det
CLV
29/09/2020
Det er langt fra alle kunder der er ens. Find ud af hvordan du kan se alle dine kundesegmenter, og hvordan de sandsynligvis vil handle med din virksomhed.
hvad_du_skal_tænke_over_nar_du_laver_indhold
22/09/2020
Indholdsmarkedsføring kan hjælpe virksomheder med at nå ud nye målgrupper, opbygge loyale følgerskarer og øge synlighed og brand-værdi. Her er nogle ting du skal tænke over, når du laver indhold.
Brainstorming
28/10/2019
Det er ikke let at finde de rette medarbejdere til din mindre eller mellemstore virksomhed. Der er en del måder at gøre dette på. En af dem er at gøre dit firma til et godt sted at arbejde. Læs dette, og sammenlign dit firma med det, medarbejdere leder efter.
Derfor er social kapital den ultimative kapital for din virksomhed
03/07/2018
Investopedia beskriver social kapital som "en økonomisk idé, der refererer til en økonomisk fordelagtig forbindelse mellem individer og firmaer.  Sociale netværker, der omfatter folk, som har tillid til hinanden og hjælper hinanden kan være et stærkt aktiv. 
22/02/2018
Undersøgelser viser, at millennials er mindre motiveret af penge og i stedet lægger større vægt på social adfærd og fornemmelsen af at gøre en forskel.