Hvorfor vælge os?

Gennemsigtige betingelser

Vi er stolte over, at vores ansøgning online er ekstremt hurtig og super enkel.  Vi har fjernet hovedpinen fra ansøgninger om strakslån.  Intet tungt arbejde gennem bunker af papir, ingen venten i køen og heller ingen søvnløse nætter.  Faktisk tager det mindre end fem minutter at gennemføre ansøgningsprocessen.

Enkel proces

Upload trygt dine forretningsinformationer for automatisk at modtage en finansiel gennemgang.  Dette giver os mulighed for at evaluere din forretning med det samme, uden at du skal lede efter finansieringsdokumentation.

Personlig service

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det – lige fra ansøgning til administration af din konto, så du får mest muligt ud af din arbejdskapital.

how it works

Om CapitalBox

CapitalBox er den førende online paneuropæiske SMV finansieringsplatform. Vi hjælper med at fylde de økonomiske huller i små og mellemstore virksomheder på tværs af Europa. Vores finansielle platform leverer rettidige, skræddersyede og betroede finansieringsløsninger, der giver vores SMV-kunder den støtte de har brug for.

Vi startede i 2015 som en afdeling af Ferratum Group, men har siden skabt vores egen identitet. Vi fokuserer i større og større grad på at hjælpe SMV’er få nem adgang til erhvervslån i Finland, Sverige, Danmark, Holland, Letland og Storbritannien, så de kan blive ved med at vokse. Igennem vores digitaliserede låneplatform, som er bakket op af lånespecialister, træffer vi hurtige beslutninger og tilbyder kapital dagen efter. 

Vi kender SMV’erne, vi ved hvad de har brug for og vil have, og vi vil gerne sikre at de får det. Hvis SMV’er er økonomiens rygrad, så er vi pulsen, der sender penge ud til de steder der har størst behov for dem. Det tager kun én dag.

CapitalBox tilbyder online erhvervslån fra 15.000 kr. til 1.500.000 kr. i op til 24 måneder, så du kan fokusere på det der er vigtigt: At vækste din virksomhed!

Teknologien vi bruger er kompleks, men vores mission er simpel: Få finansiering ud til de virksomheder der har størst behov for det, så de kan trives. 

Blog/Nyheder

Visa filter
Alle blogindlæg
capitalbox_virksomhedens_likviditet
02/07/2021
En virksomheds likviditet er et centralt begreb i forretningsøkonomi og en grundlæggende forudsætning for at drive forretning – læs mere om likviditet, og hvordan man forbedrer den!
capitalbox_forudsig_fremtidige_salg_og_find_saeonudsving_med_excel
24/06/2021
Prognoser for fremtidige salg kan hjælpe virksomhedsejere medtage bedre beslutninger, når der skal købes varer og ansættes medarbejdere. Denne artikel viser dig hvordan du kan lave prognoser til at forudse dine salg med Excel.
capitalbox_renter_pa_erhvervslan
08/06/2021
Planlægger du at låne til dit firma? Så skal du vide, hvordan långivere og banker beregner renten på erhvervslån, hvis du vil have den bedst mulige aftale.
Erhvervslan_eller_kassekredit
20/05/2021
Erhvervslån eller kassekredit – hvad er bedst? Hvad er forskellen, og hvad er fordelene for din virksomhed ved de to typer finansiering?
capitalbox_rally_car
04/03/2021
Arctic Rally Race, drevet af CapitalBox, gik fremragende. Du skal ikke være bekymret for at være gået glip at noget – du kan nemlig se alle højdepunkterne her.
Arctic_Rally_FInland
21/01/2021
Vi er glade for at kunne meddele, at vi er i stand til fortsat at støtte sportsånd, teamwork, fart, behændighed og sjov i The Arctic Rally Finland – World Rally Championship, der afholdes i Rovaniemi mellem 26. og 28. februar 2021.
fleksibilitet
09/11/2020
Ekstra fleksible erhvervslån, så du kan fokusere på det der er vigtigt: at vækste din virksomhed!
capitalbox_kober_hollandske_smv_lagiver_spotcap
22/10/2020
Capitalbox køber hollandske smv-långiver spotcap, for bedre at kunne støtte europas små virksomheder
capitalbox_forudsig_fremtidige_salg_og_find_saeonudsving_med_excel
24/06/2021
Prognoser for fremtidige salg kan hjælpe virksomhedsejere medtage bedre beslutninger, når der skal købes varer og ansættes medarbejdere. Denne artikel viser dig hvordan du kan lave prognoser til at forudse dine salg med Excel.
Forudsig_fremtidige_salg
17/05/2021
Prognoser på fremtidige salg kan hjælpe virksomhedsejere med at tage bedre beslutninger, når der skal investeres eller ansættes nye medarbejdere. I denne artikel lærer vi dig at beregne sæsonudsving.
Hvordan_du_vækster_din_byggevirksomhed
19/04/2021
Lær hvordan du vækster din byggevirksomhed og forbedrer din synlighed blandt privat- og virksomheds-kunder.
man_forcast_1
15/03/2021
Prognoser på fremtidige salg kan hjælpe virksomhedsejere med at tage bedre beslutninger, når der skal investeres eller ansættes nye medarbejdere. I denne serie af artikler lærer vi dig at lave prognoser med Excel.
Brainstorming
28/10/2019
Det er ikke let at finde de rette medarbejdere til din mindre eller mellemstore virksomhed. Der er en del måder at gøre dette på. En af dem er at gøre dit firma til et godt sted at arbejde. Læs dette, og sammenlign dit firma med det, medarbejdere leder efter.
Derfor er social kapital den ultimative kapital for din virksomhed
03/07/2018
Investopedia beskriver social kapital som "en økonomisk idé, der refererer til en økonomisk fordelagtig forbindelse mellem individer og firmaer.  Sociale netværker, der omfatter folk, som har tillid til hinanden og hjælper hinanden kan være et stærkt aktiv. 
22/02/2018
Undersøgelser viser, at millennials er mindre motiveret af penge og i stedet lægger større vægt på social adfærd og fornemmelsen af at gøre en forskel.