how it works

Om CapitalBox

CapitalBox startede i 2015, med en vision om at fylde de økonomiske huller i små og mellemstore virksomheder. Vi tilbyder erhvervslån fra 15.000 kr. til 2.500.000 kr. som kan hjælpe virksomheder videre i deres forretning.

Ligesom mange af vores kunder, har vi vokset siden vores start. Ud over Danmark, har vi også afdelinger i Finland, Sverige, Holland, Litauen og Storbritannien.

Vi er en del af Multitude Group, et børsnoteret, europæisk finansielt aktieselskab, som ikke er bange for at udfordre de traditionelle banker og nytænke moderne finansiering.

CapitalBox er en international FinTech virksomhed. Fordelen ved at være en FinTech virksomhed er, at vores låneproces er fuldstændig papirløs. Det sparer en masse tid og besvær, som både vi og vores kunder er glade for.

Vi lægger vægt på personlig service og professionel rådgivning. Det er vores ambition at vores kunder skal vækste, både på den korte og lange bane, og et CapitalBox lån skal hjælpe lige præcis det. Derfor får hver virksomhed tilknyttet sin egen personlige lånerådgiver, som vores kunder kan sparre med igennem processen.

Vores mission er simpel: Vi vil styrke små og mellemstore virksomheder med hurtig og enkel finansiering.

Hvorfor vælge os?

Hurtig og enkel ansøgning

Spar tid, med en 100% papirløs ansøgningsproces! Alt klares digitalt eller telefonisk, så du hurtigt får svar og mere tid til din virksomhed.

Fleksibilitet

Vores mål er, at du lykkes med din virksomhed. Derfor er vi fleksible. Du kan for eksempel afdrage mindre i en periode, eller du kan indfri lånet tidligt, helt uden omkostninger!

Personlig service

Du får tilknyttet din egen personlige lånerådgiver, så du altid snakker med en, som kender dig og din virksomhed.  

Blog/Nyheder

Visa filter
Alle blogindlæg
Webshop guide
23/11/2022
Drømmer du om at åbne en webshop? Denne guide introducerer dig til de ting, du skal være opmærksom på som ejer af en e-handelsbutik.
Forvirret iværksætter
08/07/2022
Mange iværksættere bliver afvist til et banklån. Der findes heldigvis alternativer. Læs her om tre alternativer til banklån.
Hånderværker arbejder
29/06/2022
Forskellige virksomhedsforsikringer kan hjælpe dig ud af driftstab. Nogle er lovpligtige, andre frivillige. Læs med her.
mand og kvinde iværksætter ser på en bærbar computer
14/06/2022
Kassekredit kan være meget værd for en virksomhed. Læs med, og lær om omkostninger og fordele for din virksomhed.
Logo og billede
28/04/2022
Lær mere om hvordan CapitalBox kassekredit kan hjælpe din virksomhed med at opnå et større potentiale.
CapitalBox forøger grænsen på erhvervslån
14/12/2021
Små og mellemstore virksomheder i Danmark kan nu se frem til at kunne ansøge om erhvervslån på op til 2.5 millioner kr.
capitalbox_rally_car
04/03/2021
Arctic Rally Race gik fremragende. Du skal ikke være bekymret for at være gået glip at noget – du kan nemlig se alle højdepunkterne her.
Arctic_Rally_FInland
21/01/2021
Vi er glade for at vi er i stand til fortsat at støtte sportsånd, teamwork, fart, behændighed og sjov i The Arctic Rally Finland.
Mand på lager med computer
08/02/2022
Som virksomhedsejer eller iværksætter er der store krav og forventninger til, at man selvstændigt har godt styr på alle led i forretningens kæde – lige fra idé, finansiering, produktion, marketing, salg og økonomi.
CapitalBox forretningsplan
14/10/2021
En forretningsplan kan være afgørende for iværksættere. Læs om, hvilke fordele du har ved at følge en forretningsplan.
capitalbox_forudsig_fremtidige_salg_og_find_saeonudsving_med_excel
24/06/2021
Prognoser for fremtidige salg kan hjælpe virksomhedsejere medtage bedre beslutninger, når der skal købes varer og ansættes medarbejdere. Denne artikel viser dig hvordan du kan lave prognoser til at forudse dine salg med Excel.
Forudsig_fremtidige_salg
17/05/2021
Prognoser på fremtidige salg kan hjælpe virksomhedsejere med at tage bedre beslutninger, når der skal investeres eller ansættes nye medarbejdere. I denne artikel lærer vi dig at beregne sæsonudsving.
Glade kollegaer
27/04/2022
Det er vigtigt, at din virksomhed har et sundt og godt arbejdsmiljø. Lær, hvordan du kan forbedre arbejdsmiljøet i din virksomhed.
Brainstorming
28/10/2019
Bliv mere opmærksom på, hvad skaber en god arbejdsplads - og tiltræk de rigtige, nye medarbejdere. Læs med her.
Derfor er social kapital den ultimative kapital for din virksomhed
03/07/2018
Forstå værdien af at investere i social kapital. Inddrag mennesker, som kan styrke virksomhedens success. Læs hvordan her.
22/02/2018
Undersøgelser viser, at millennials er mindre motiveret af penge og i stedet lægger større vægt på social adfærd og fornemmelsen af at gøre en forskel.