Oprettet den 4.7.2018
Opdateret den 3.6.2022

Forretningslån til at friske din købmandsforretning op

Som mindre købmand kendt for dine kvalitetsprodukter og dit store udvalg i økologiske og fair-trade helseprodukter beslutter du dig for at udvide din butik ved at installere et nyt walk-in-køleskab for at imødekomme den voksende efterspørgsel på nye vegetarprodukter og laktosefri produkter.

Lige fra personaleledelse til at sørge for at hylderne er fyldte og lejen er betalt. Når man driver en succesfuld købmandsbutik, har man som regel styr på en masse forskellige ting på samme tid. Der er sjældent et stille øjeblik. 

Selvom købmandsbutikker er stabile relativt til andre virksomheder, kan uventede udgifter til udstyr, reparationer og for store indkøb gøre din lille fortjeneste endnu mindre. 

Den rette finansiering kan hjælpe i disse situationer. Du kan bruge en kredit eller et kortfristet erhvervslån til at købe nyt udstyr eller lægge forudbetalinger for varer. Dette er hvordan et erhvervslån kan hjælpe din købmandsbutik. 

Hvornår du bør overveje et erhvervslån til din købmandsbutik 

Indkøb af varer 

En velfyldt butik er nødvendig for at holde dine kunder glade. Samtidigt kan det blive meget dyrt for dig, hvis dine leverandører kræver betaling med det samme. Hurtig adgang til ekstra kapital kan gøre det nemmere og mindre stresset at bestille varer, så du kan fokusere på andre dele af din virksomhed. 

Finansiering af større indkøb 

I takt med at kunder kræver et sundere udvalg, bliver købmandsbutikker nødt til at holde trit med udviklingen og ændre hvad de tilbyder og hvordan. Om så det er et nyt køleskab eller en helsesektion, så kan et kortfristet erhvervslån hjælpe dig med at udvide din virksomhed, imens du kan dele forhåndsomkostningerne ud på mindre og mere overskuelige afdrag. 

Modning af din forretning

At kunne imødekomme sine kunders ønsker er et af de vigtigste aspekter for enhver forretning. Det er yderst vigtigt at sikre kundernes tilfredshed og kunne leve op til markedskravene, hvis man vil sørge for at holde liv i en mindre butik. Der er ikke noget mere spændende for en mindre handlende, end når man opdager en forretningsmulighed – en niche i markedet – hvor man kan få sin virksomhed til at vokse. Tænk på din forretning som en af dine frugter – når den er moden, er den klar.

Voks til næste niveau

Sagt med andre ord, så er det nødvendigt at have midler for at få din butik til at vokse til næste niveau, ligesom det er det for alle andre små og mellemstore virksomheder. En af ting, der oftest investeres arbejdskapital i, er indkøb eller leasing af udstyr, hvilket i dette tilfælde er installation af et nyt walk-in-køleskab. Men det kan være vanskeligt at få råd til at indkøbe nyt udstyr til at få forretningen til at vokse, når der også er udgifter til andre ting, som f.eks. varelager.

Hold det frisk

Med CapitalBox kan du altid holde din købmandsbutik frisk. Du kan regne med CapitalBox, når det gælder intelligente, hurtige og ukomplicerede erhvervslån. Vi yder hurtige, nemme lån på op til 2.500.000 kr. til købmandsbutikker helt ligesom din – uden sikkerhedsstillelse. Vores ansøgning tager under 5 minutter at udfylde, og den gennemsnitlige ansøgning bliver godkendt inden for én arbejdsdag. Du får den arbejdskapital, du har brug for, på blot én dag. Ansøg nu!