Velkommen til vores blog om, hvordan du administrerer og vækster din lille eller mellemstore virksomhed.

markedsføring-under-en-global-krise
26/05/2020
I tider med store økonomiske problemer er virksomheder tvunget til at tage svære beslutninger. Virksomheder tyer til at skære i deres omkostninger som det første. Mange virksomhedsejere kommer frem til, at marketing er sådan en ting. Erfaring og forskning viser at det kan give bagslag, og skabe flere problemer end det løser. 
konkurrentundersøgelser
19/05/2020
Det kan faktisk være godt at have konkurrenter. Det er mistænkeligt, når der ikke er nogle alternativer. Tjek vores liste af metoder, så du ikke misser nogen.
marketing
12/05/2020
Marketing kan enten være spild af penge eller absolut essentielt for din virksomheds vækst. Tjek disse 5 ting ud, som enhver lille eller mellemstor virksomhed bør gøre, før marketingbudgettet bliver lagt.
kundefastholdelse
12/05/2020
Det er almen viden at det koster mindre at sælge til en eksisterende kunde, end det gør at sælge til en ny. Det er derfor det er så vigtigt at have en god strategi for at fastholde sine kunder. Det øger dine chancer for at have loyale kunder, der køber fra din virksomhed oftere.
erhvervskredit-vs-erhervs-kreditkort
11/05/2020
Mange virksomheder bruger et erhvervs-kreditkort til at betale udgifter med. En erhvervskredit kan være et godt supplement til et kreditkort. Læs mere om forskellene mellem erhvervskredit og erhvervs-kreditkort
kapital-til-smaa-og-mellemstore-virksomheds-initiativer
11/05/2020
Det kan være besværligt at rejse kapital til SMV’er. Mange SMV’er opsøger alternative erhvervslån til at drive vækst og andre virksomhedsplaner.
erhvervslaan-uden-sikkerhed
11/05/2020
Enhver sund virksomhed kan få et lån. Også selvom den ikke har aktiver der kan stilles som sikkerhed. Erhvervslån uden sikkerhed – alt hvad du skal vide.
kortfristede-erhvervslaan
11/05/2020
Et kortfristet erhvervslån giver ofte mere mening end et langfristet lån. Her er alt hvad du har brug for at vide.
erhvervslaan-til-smaa-virksomheder
11/05/2020
Mange virksomheder afhænger af finansiering eller virksomhedslån for at vækste eller imødekomme efterspørgsel. Lær mere om erhvervslån for små virksomheder.
Gratis værktøjer
28/04/2020
Mange virksomheder har forbedret sig i forhold til at hjælpe SMVer med at overvinde coronavirus-krisen. Se de gratis værktøjer og ressourcer, der kan hjælpe dig og dine medarbejdere med at holde dig kørende i løbet af disse forvirrende tider.
strategier
08/04/2020
Stræb efter fremragende kundeservice | Fokus på din kunde er en effektiv strategi, der kan garantere langsigtet stabilitet for din virksomhed. Du kan gøre dette ved at sikre dig at enhver oplevelse for din kunde er umagen værd.
Hvad er Cashflow
27/03/2020
Forståelse og styring af cashflows (pengestrømme) er en vigtig opgave for enhver virksomhedsejer. Derfor har vi oprettet en guide, der hjælper dig med at forstå og styre din virksomheds cashflow og forhindre fremtidige cashflow problemer
SMV-konferencer
06/03/2020
Der er utallige muligheder for at få din lille eller mellemstore forretning til at vokse. Én af dem er at deltage på konferencer eller forretningsevents. Hvis du ikke har medtaget det i din plan for 2020, kan du undersøge de vigtigste events i dit område
Kalender for virksomhedsskat 2020
03/03/2020
Kun de færreste virksomhedsejere er begejstrede for at selvangive og betale deres virksomhedsskat. Hvis du ikke hører til den kategori, støtter vi dig. Se de vigtigste skattedatoer for din virksomhed i kalenderen for virksomhedsskat 2020.
5 ting, du kan gøre for at vokse din forretning og have det sjovt, mens du gør det
08/01/2020

Hvis du ønsker at vækste din virksomhed, må du have i mente, at du også selv skal vokse som person. Uanset om du vil det eller ej, vil du under din rejse som iværksætter blive udsat for situationer, du ikke føler dig godt tilpas ved.