Velkommen til vores blog om, hvordan du administrerer og vækster din lille eller mellemstore virksomhed.

introduktion_til_dataanalyse_i_excel_2
15/09/2020
Microsoft Excel kan være et fantastisk værktøj, hvis du først lige er begyndt at arbejde med dataanalyse. Læs hvordan du kan bruge Excel til at analysere dine data.
facebook_lav_en_side til din virksomhed
10/09/2020
Facebook er et godt værktøj til at få en følgerbase. For at bruge Facebook skal du lave en virksomhedsside. I dette blogindlæg viser vi dig hvordan.
hvad_er_indholdsmarkedsforing
28/08/2020
Indholdsmarkedsføring er et populært emne for både små og store virksomheder. Men hvad er det helt præcist, og hvordan kan det hjælpe din virksomhed?
hvad_du_skal_poste_pa_sociale_medier
26/08/2020
Det kan være svært at starte op på de sociale medier, men det behøver ikke være sådan. I dette blogindlæg finder du 8 eksempler og råd, som du kan bruge med det samme.
introduktion_til_dataanalyse_i_excel_del_1_forberedelse
10/08/2020
Bedre indsigt i virksomheden og et bedre beslutningsgrundlag baseret på tilgængelige data er enhver virksomhedsejers drøm. Her kan du se, hvor du skal starte
Hvordan_du_Laver_en_Plan_for_Din_E-mail_Marketingstrategi
27/07/2020
Planlægning er vigtigt for at opnå dine marketingmål. Start med disse 3 simple råd!
e_mail_marketing_best_practices_for_sma_virksomheder
20/07/2020
E-mail marketing kan være et kraftfuldt værktøj for din lille virksomhed. Sørg for at du udnytter best practices for e-mail marketing.
Indikatorer_for_succes
13/07/2020
Der er en helt masse målinger i marketing. Det er vigtigt for din virksomhed at vælge de rette indikatorer, så de kan skabe værdi for selve virksomheden.
CapitalBox_bringer_world_rallycross_tilbage_til_Finland
08/07/2020
Vi er gået sammen med FIA for at få god underholdning tilbage til alle motorsport fans I Finland. CapitalBox World Rally bliver afholdt på Kouvola Ringen i slutningen af august.
opbygningen_af_en_god_annonce
29/06/2020
Hvad kræver det at skabe en god annonce? Man kan tænke på tusindvis af gode svar, men der er nogle ting der går igen i alle gode annoncer.
genåbne_din_virksomhed
22/06/2020
Ejere af små virksomheder verden over er spændte på at åbne deres virksomheder igen. Læs vores gode råd til hvordan du kommer godt igennem genåbningsprocessen.
din-første-facebook-reklame
10/06/2020
Facebook er et godt værktøj til at nå ud til potentielle og eksisterende kunder. Lær at lave din første Facebook reklame.
sociale-medier
02/06/2020
Sociale medier er blevet et vigtigt marketingmedie for mange små og mellemstore virksomheder. Her er hvordan du kan bruge sociale medier til at nå dine mål for din virksomhed.
markedsføring-under-en-global-krise
26/05/2020
I tider med store økonomiske problemer er virksomheder tvunget til at tage svære beslutninger. Virksomheder tyer til at skære i deres omkostninger som det første. Mange virksomhedsejere kommer frem til, at marketing er sådan en ting. Erfaring og forskning viser at det kan give bagslag, og skabe flere problemer end det løser. 
konkurrentundersøgelser
19/05/2020
Det kan faktisk være godt at have konkurrenter. Det er mistænkeligt, når der ikke er nogle alternativer. Tjek vores liste af metoder, så du ikke misser nogen.