Velkommen til vores blog om, hvordan du administrerer og vækster din lille eller mellemstore virksomhed.

CapitalBox Coronakrisen Kompensationsordninger
Ansøgningsfristen for hjælpepakker udløber snart. Læs her, hvordan du skal håndtere eventuelle problemer i forhold hertil.
capitalbox-virksomhed-finanskalender
Få styr på dine betalinger i 2. halvår af 2021. Læs her, hvilke datoer du bør være opmærksom på som selvstændig og SMV.
Hvorfor har en virksomhed brug for et erhvervlån?
Er du på udkig efter ny bil, nyt udstyr, mere personale, renovering eller tilbygning? Find ud af, hvorfor du kan låne penge til din virksomhed.
capitalbox-erhvervslan-til-opstart
Finansiering af en ny startupvirksomhed kan til tider være vanskelig og kompliceret – læs vores tips om finansieringsmuligheder for nye virksomheder!
capitalbox-hurtig_erhvervslån
Der er situationer, hvor virksomheder kan have et presserende behov for finansiering. Find ud af, hvad der er den hurtigste måde at låne penge til din virksomhed på.
capitalbox-erhvervslan-koster
Overvejer du et erhvervslån til din SMV? Læs med her, og bliv klogere på dine muligheder for nem og sikker finansiering.
capitalbox_virksomhedens_likviditet
En virksomheds likviditet er et centralt begreb i forretningsøkonomi og en grundlæggende forudsætning for at drive forretning – læs mere om likviditet, og hvordan man forbedrer den!
capitalbox_forudsig_fremtidige_salg_og_find_saeonudsving_med_excel
Prognoser for fremtidige salg kan hjælpe virksomhedsejere medtage bedre beslutninger, når der skal købes varer og ansættes medarbejdere. Denne artikel viser dig hvordan du kan lave prognoser til at forudse dine salg med Excel.
capitalbox_renter_pa_erhvervslan
Planlægger du at låne til dit firma? Så skal du vide, hvordan långivere og banker beregner renten på erhvervslån, hvis du vil have den bedst mulige aftale.
Erhvervslan_eller_kassekredit
Erhvervslån eller kassekredit – hvad er bedst? Hvad er forskellen, og hvad er fordelene for din virksomhed ved de to typer finansiering?
Forudsig_fremtidige_salg
Prognoser på fremtidige salg kan hjælpe virksomhedsejere med at tage bedre beslutninger, når der skal investeres eller ansættes nye medarbejdere. I denne artikel lærer vi dig at beregne sæsonudsving.
forskellige_finansieringstyper_for_virksomheder
Erhvervslån kan være en slags brændstof til virksomheder, der er klar til at udvidelse. Erhvervslån kan også bakke op om virksomheder, der har behov for finansiering af uforudsete udgifter. Læs med her, for at se hvilke typer erhvervsfinansiering der findes.
Hvordan_du_vækster_din_byggevirksomhed
Lær hvordan du vækster din byggevirksomhed og forbedrer din synlighed blandt privat- og virksomheds-kunder.
mand_opkald_betaling
Er du i tvivl om hvordan du kan bede om betaling, uden at virke uhøflig? Her er en guide til at få betalinger til tiden, og hvordan du kan bede om dem på en god måde.
man_forcast_1
Prognoser på fremtidige salg kan hjælpe virksomhedsejere med at tage bedre beslutninger, når der skal investeres eller ansættes nye medarbejdere. I denne serie af artikler lærer vi dig at lave prognoser med Excel.