Velkommen til vores blog om, hvordan du administrerer og vækster din lille eller mellemstore virksomhed.

CapitalBox_bringer_world_rallycross_tilbage_til_Finland
08/07/2020
Vi er gået sammen med FIA for at få god underholdning tilbage til alle motorsport fans I Finland. CapitalBox World Rally bliver afholdt på Kouvola Ringen i slutningen af august.
opbygningen_af_en_god_annonce
29/06/2020
Hvad kræver det at skabe en god annonce? Man kan tænke på tusindvis af gode svar, men der er nogle ting der går igen i alle gode annoncer.
genåbne_din_virksomhed
22/06/2020
Ejere af små virksomheder verden over er spændte på at åbne deres virksomheder igen. Læs vores gode råd til hvordan du kommer godt igennem genåbningsprocessen.
din-første-facebook-reklame
10/06/2020
Facebook er et godt værktøj til at nå ud til potentielle og eksisterende kunder. Lær at lave din første Facebook reklame.
sociale-medier
02/06/2020
Sociale medier er blevet et vigtigt marketingmedie for mange små og mellemstore virksomheder. Her er hvordan du kan bruge sociale medier til at nå dine mål for din virksomhed.
markedsføring-under-en-global-krise
26/05/2020
I tider med store økonomiske problemer er virksomheder tvunget til at tage svære beslutninger. Virksomheder tyer til at skære i deres omkostninger som det første. Mange virksomhedsejere kommer frem til, at marketing er sådan en ting. Erfaring og forskning viser at det kan give bagslag, og skabe flere problemer end det løser. 
konkurrentundersøgelser
19/05/2020
Det kan faktisk være godt at have konkurrenter. Det er mistænkeligt, når der ikke er nogle alternativer. Tjek vores liste af metoder, så du ikke misser nogen.
marketing
12/05/2020
Marketing kan enten være spild af penge eller absolut essentielt for din virksomheds vækst. Tjek disse 5 ting ud, som enhver lille eller mellemstor virksomhed bør gøre, før marketingbudgettet bliver lagt.
kundefastholdelse
12/05/2020
Det er almen viden at det koster mindre at sælge til en eksisterende kunde, end det gør at sælge til en ny. Det er derfor det er så vigtigt at have en god strategi for at fastholde sine kunder. Det øger dine chancer for at have loyale kunder, der køber fra din virksomhed oftere.
erhvervskredit-vs-erhervs-kreditkort
11/05/2020
Mange virksomheder bruger et erhvervs-kreditkort til at betale udgifter med. En erhvervskredit kan være et godt supplement til et kreditkort. Læs mere om forskellene mellem erhvervskredit og erhvervs-kreditkort
kapital-til-smaa-og-mellemstore-virksomheds-initiativer
11/05/2020
Det kan være besværligt at rejse kapital til SMV’er. Mange SMV’er opsøger alternative erhvervslån til at drive vækst og andre virksomhedsplaner.
erhvervslaan-uden-sikkerhed
11/05/2020
Enhver sund virksomhed kan få et lån. Også selvom den ikke har aktiver der kan stilles som sikkerhed. Erhvervslån uden sikkerhed – alt hvad du skal vide.
kortfristede-erhvervslaan
11/05/2020
Et kortfristet erhvervslån giver ofte mere mening end et langfristet lån. Her er alt hvad du har brug for at vide.
erhvervslaan-til-smaa-virksomheder
11/05/2020
Mange virksomheder afhænger af finansiering eller virksomhedslån for at vækste eller imødekomme efterspørgsel. Lær mere om erhvervslån for små virksomheder.
Gratis værktøjer
28/04/2020
Mange virksomheder har forbedret sig i forhold til at hjælpe SMVer med at overvinde coronavirus-krisen. Se de gratis værktøjer og ressourcer, der kan hjælpe dig og dine medarbejdere med at holde dig kørende i løbet af disse forvirrende tider.