Velkommen til vores blog om, hvordan du administrerer og vækster din lille eller mellemstore virksomhed.

introduktion_til_dataanalyse_i_excel_del_1_forberedelse
10/08/2020
Bedre indsigt i virksomheden og et bedre beslutningsgrundlag baseret på tilgængelige data er enhver virksomhedsejers drøm. Her kan du se, hvor du skal starte
Hvordan_du_Laver_en_Plan_for_Din_E-mail_Marketingstrategi
27/07/2020
Planlægning er vigtigt for at opnå dine marketingmål. Start med disse 3 simple råd!
e_mail_marketing_best_practices_for_sma_virksomheder
20/07/2020
E-mail marketing kan være et kraftfuldt værktøj for din lille virksomhed. Sørg for at du udnytter best practices for e-mail marketing.
Indikatorer_for_succes
13/07/2020
Der er en helt masse målinger i marketing. Det er vigtigt for din virksomhed at vælge de rette indikatorer, så de kan skabe værdi for selve virksomheden.
CapitalBox_bringer_world_rallycross_tilbage_til_Finland
08/07/2020
Vi er gået sammen med FIA for at få god underholdning tilbage til alle motorsport fans I Finland. CapitalBox World Rally bliver afholdt på Kouvola Ringen i slutningen af august.
opbygningen_af_en_god_annonce
29/06/2020
Hvad kræver det at skabe en god annonce? Man kan tænke på tusindvis af gode svar, men der er nogle ting der går igen i alle gode annoncer.
genåbne_din_virksomhed
22/06/2020
Ejere af små virksomheder verden over er spændte på at åbne deres virksomheder igen. Læs vores gode råd til hvordan du kommer godt igennem genåbningsprocessen.
din-første-facebook-reklame
10/06/2020
Facebook er et godt værktøj til at nå ud til potentielle og eksisterende kunder. Lær at lave din første Facebook reklame.
sociale-medier
02/06/2020
Sociale medier er blevet et vigtigt marketingmedie for mange små og mellemstore virksomheder. Her er hvordan du kan bruge sociale medier til at nå dine mål for din virksomhed.
markedsføring-under-en-global-krise
26/05/2020
I tider med store økonomiske problemer er virksomheder tvunget til at tage svære beslutninger. Virksomheder tyer til at skære i deres omkostninger som det første. Mange virksomhedsejere kommer frem til, at marketing er sådan en ting. Erfaring og forskning viser at det kan give bagslag, og skabe flere problemer end det løser. 
konkurrentundersøgelser
19/05/2020
Det kan faktisk være godt at have konkurrenter. Det er mistænkeligt, når der ikke er nogle alternativer. Tjek vores liste af metoder, så du ikke misser nogen.
marketing
12/05/2020
Marketing kan enten være spild af penge eller absolut essentielt for din virksomheds vækst. Tjek disse 5 ting ud, som enhver lille eller mellemstor virksomhed bør gøre, før marketingbudgettet bliver lagt.
kundefastholdelse
12/05/2020
Det er almen viden at det koster mindre at sælge til en eksisterende kunde, end det gør at sælge til en ny. Det er derfor det er så vigtigt at have en god strategi for at fastholde sine kunder. Det øger dine chancer for at have loyale kunder, der køber fra din virksomhed oftere.
erhvervskredit-vs-erhervs-kreditkort
11/05/2020
Mange virksomheder bruger et erhvervs-kreditkort til at betale udgifter med. En erhvervskredit kan være et godt supplement til et kreditkort. Læs mere om forskellene mellem erhvervskredit og erhvervs-kreditkort
kapital-til-smaa-og-mellemstore-virksomheds-initiativer
11/05/2020
Det kan være besværligt at rejse kapital til SMV’er. Mange SMV’er opsøger alternative erhvervslån til at drive vækst og andre virksomhedsplaner.