Velkommen til vores blog om, hvordan du administrerer og vækster din lille eller mellemstore virksomhed.

Webshop guide
Drømmer du om at åbne en webshop? Denne guide introducerer dig til de ting, du skal være opmærksom på som ejer af en e-handelsbutik.
Forvirret iværksætter
Mange iværksættere bliver afvist til et banklån. Der findes heldigvis alternativer. Læs her om tre alternativer til banklån.
Hånderværker arbejder
Forskellige virksomhedsforsikringer kan hjælpe dig ud af driftstab. Nogle er lovpligtige, andre frivillige. Læs med her.
mand og kvinde iværksætter ser på en bærbar computer
Kassekredit kan være meget værd for en virksomhed. Læs med, og lær om omkostninger og fordele for din virksomhed.
Smilende medarbejder på kontor
Gør dine virksomhedsdrømme til virkelighed. Ting, du skal være opmærksom på for at komme godt i gang. Læs med her.
Medarbejder sidder ved computer og skærm
Et driftsbudget viser dig forskellen mellem din virksomheds forventede indtægter og udgifter. Læs med, og bliv klogere.
Gruppe arbejder i lokale
I en virksomhed vil der være behov for ekstern finansiering. Læs om de mest almindelige finansieringsmuligheder her.
Logo og billede
Lær mere om hvordan CapitalBox kassekredit kan hjælpe din virksomhed med at opnå et større potentiale.
Glade kollegaer
Det er vigtigt, at din virksomhed har et sundt og godt arbejdsmiljø. Lær, hvordan du kan forbedre arbejdsmiljøet i din virksomhed.
Virksomhedsejer snakker i telefon
Erhvervslån eller kassekredit – hvad er bedst? Hvad er forskellen, og hvad er fordelene for din virksomhed ved de to typer finansiering?
Gennemgang af økonomien
Arbejdskapital (også kendt som driftskapital) er hvad du har tilbage, når du trækker dine årlige gældsforpligtelser fra dine årlige omlægningsaktiver. Læs her hvorfor det er vigtigt at holde styr på.
Virksomhedsejer i værksted
Et likviditetsbudget giver et overblik over dine månedlige indtægter og udgifter. Det hjælper dig med at planlægge dit cash flow så du ikke får nogen ubehagelige overraskelser.
Håndværkere ved computer
Når du skal starte din egen virksomhed, er der en række begreber, som er vigtige at have styr på. Et af dem er ”økonomistyring”. I dette indlæg vil vi forklare, hvad økonomistyring er, hvorfor det er vigtigt.
Kvinde ved computer
Kvinder er mindre tilbøjelige til at låne penge til deres virksomhed end mænd. Dette gælder ikke kun for start-ups, men også for etablerede virksomheder. Vi ser det igen og igen i branche-rapporter, og vi føler det også i CapitalBox, som udbyder af virksomhedslån.
Mand på lager med computer
Som virksomhedsejer eller iværksætter er der store krav og forventninger til, at man selvstændigt har godt styr på alle led i forretningens kæde – lige fra idé, finansiering, produktion, marketing, salg og økonomi.