Lån til selvstændige

CapitalBox hjælper selvstændige erhvervsdrivende med hurtig og fleksibel finansiering. Erhvervslån fra 15.000 kr. til 2.500.000 kr. Nem ansøgning, hurtig udbetaling.

Erhvervslån til selvstændige

CapitalBox hjælper selvstændige erhvervsdrivende med hurtig og fleksibel finansiering.

Vi hjælper dig og din virksomhed, når der er udfordringer med driftskapitalen. At være selvstændig er hårdt arbejde. Derfor har vi sikret en hurtig og simpel ansøgningsproces. Du kan få lånet udbetalt allerede samme dag som du ansøger. Så er du hurtigt videre og kan fokusere på at vækste din virksomhed.

Du kan ansøge om lån på 15.000 kr. - 2.500.000 kr. med løbetid på op til 36 måneder. Prisen på lånet bliver fastsat på baggrund af en kredit- og risikovurdering, som er individuel for virksomheden. Er du nysgerrig, kan du altid sende en uforpligtigende ansøgning. Derefter vil en lånerådgiver vende tilbage til dig med et tilbud. 

CapitalBox erhvervslån

 

Personlig service

Som selvstændig er der meget at tage stilling til og mange beslutninger at træffe. Derfor får du en personlig lånerådgiver hos CapitalBox, som du altid kan kontakte med spørgsmål undervejs i forløbet. Dermed sparer du tid på kommunikationen og taler med en, som forstår dine udfordringer.

 

Gennemsigtighed

Det kan nemt føles som en jungle at kigge på lån, og man kan blive usikker på omkostninger og gebyer på erhvervslån. Vi vægter gennemsigtighed højt, og du får derfor en komplet oversigt over hele afviklingen af lånet, inden du underskriver låneaftalen. Dermed skal du ikke bekymre dig om skjulte omkostninger, og du kan planlægge din økonomi igennem hele låneperioden.

 

Fleksibilitet

Hvad nu hvis dine omstændigheder ændrer sig? Det vigtigste for os er, at du lykkes med dine mål for virksomheden. Derfor er vores erhvervslån bygget på fleksibilitet. Har du et godt overskud og kan betale lånet af før tid? Godt klaret! Tilbagebetal lånet uden ekstra omkostninger og spar yderligere på renten. Har du derimod en svær periode og det kniber med cashflowet? Du kan nemt selv udskyde et afdrag ved at logge på din konto hos os.

Ansøg om et erhvervslån i dag!

ANSØG NU
Eller ring til os på: 70 89 99 33

Hvad kan selvstændige bruge et erhvervslån til?

Der kan være mange grunde til at benytte et erhvervslån hvis man er selvstændig erhvervsdrivende.

Er du, for eksempel, selvstændig købmand, har du måske brug for ekstra kapital til at købe stort ind til højsæsonen? Eller er du selvstændig tømrer som venter på betaling på en stor faktura, kan du lukke hullet i dit cashflow med et erhvervslån.

Brug et erhvervslån til at:

  • Finansiere en markedsføringskampagne
  • Ansætte medarbejdere
  • Købe nyt udstyr
  • Investere i et udviklingsprojekt
  • Købe flere varer hjem til højsæsonen.

Læs flere eksempler på hvad du kan bruge et erhvervslån til her.

Finansiel hjælp til selvstændige

Det er ingen hemmelighed, at det er hårdt at være selvstændig. Nogle gange havner man i situationer hvor man pludselig står akut og mangler driftskapital.

CapitalBox har hjulpet mange selvstændige erhvervsdrivende videre, når de har været udfordret på deres cashflow. Vi reagerer hurtigt og kan behandle din ansøgning på bare én dag, så du hurtigt er videre med din virksomhed.

Process for erhvervslån

Ansøg om lånet på få minutter

Fortæl os om dig selv og dit firma - og om, hvor meget du ønsker at låne til din virksomhed.

Få et tilbud på erhvervslånet

Gennemgå din månedlige ydelse og rentesats med rådgivning fra vores dygtige lånerådgivere og få et tilbud.

Accepter vores lånetilbud

Få et godt erhvervslån uden sikkerhed og med første tilbagebetaling efter 30 dage.

Månedlig fakturering

Vores erhvervslån faktureres i faste månedlige betalinger i lige store rater.

Hvad kræver et erhvervslån?

Du og din virksomhed har bedst chance for at få godkendt et lån hvis:

Drift

Virksomheden har været i drift i mere end 6 måneder 

Omsætning

Virksomheden omsætter for mindst 40.000 kr. månedligt (480.000 kr. årligt)

Tegningsberettigelse

Alle ejere af virksomheden bor i Danmark.

Konto

Du har en dedikeret virksomhedskonto.

Registreret

Virksomhedens fysiske adresse er i Danmark.

Ansøg om erhvervslån for selvstændige

Har du spørgsmål om erhvervslånet? Find svar i vores FAQ. Eller snak med en af vores lånerådgivere. Kontakt os på support@capitalbox.dk eller ring til os på 70 89 99 33 alle hverdage fra 9-17.

Spørgsmål og svar om lån til selvstændige

Hvad er forskellen mellem et banklån og et erhvervslån til selvstændige?

Et banklån tilbydes af banken og er ofte at længerevarende lån, med en fast rente. Lånet kan tage lang tid at få, kræver meget administration, og du skal ofte stille sikkerhed, for eksempel i fast ejendom. Et erhvervslån tilbydes af finansielle virksomheder og har ofte en kortere tidshorisont. Ansøgningsprocessen er hurtig og simpel og der skal kun stilles personlig garanti.

Hvad kan man som selvstændig bruge et erhvervslån til?

Selvstændige kan bruge et erhvervslån til at hjælpe med at lukke et hul i virksomhedens pengestrøm. Det kan være til at dække udgifter til drift i en periode hvor omsætningen er lav, eller til at investere i et nyt udviklingsprojekt, til køb af nye varer, eller noget helt andet. Der er rigtig mange muligheder med et erhvervslån.

Giver CapitalBox lån til selvstændige?

Ja, vi hjælper selvstændige erhvervsdrivende med lån på op til 2.500.000 kr. Tjek vilkår for lånet her.