Erhvervslån hos CapitalBox

Den hurtige og lette måde at optage et virksomhedslån på, så din forretning kan vokse.

Kassekredit til erhverv vs. lån

Mange små og mellemstore virksomhedsejere må desværre droppe deres virksomhed, da de ofte undervurderer, hvor meget startkapital de skal bruge. Virksomheder undervurderer med andre ord, hvor meget, der skal til for at holde virksomheden kørende i det første stykke tid - indtil man begynder at tjene penge. Derfor er det vigtigt, at man som virksomhedsejer (eller hvis man endnu ikke har startet virksomhed men går rundt med en iværksætterdrøm), sætter sig grundigt ind i ens økonomiske situation og de forskellige finansieringsmuligheder, der findes. 

Vi giver dig nedenfor et overblik over muligheder for finansiering i form af en erhvervskassekredit og et lån, så du ved, hvad fordelene og ulemperne er ved begge - samt hvornår det anbefales at bruge hvad.

Overblik - Lån:

Fordele:

 • Ikke noget papirarbejde

 • Ingen sikkerhedsstillelse

 • Hurtig og nem online ansøgning

 • Ingen ansøgningsgebyrer

 • Hurtig adgang til penge - udbetaling samme dag

 • Personlig service

Ulemper:

 • Renten på erhvervslån er typisk lidt højere, da der ikke stilles nogen sikkerhed.

 • Overskrides de månedlige betalingsdatoer, kan de have negative konsekvenser og blive dyrt.

 

Overblik - Kassekredit til erhverv:

Fordele:

 • Fleksibel (låner kun det, du har behov for, på et specifikt tidspunkt),

 • Billigere end et almindeligt lån

 • Hurtig at få

Ulemper:

 • Udlåner af kassekreditten kan ophæve den når som helst

 • Overskrider man maksimumbeløbet, skal der betales gebyrer

 • Skal ofte revurderes

Erhvervslån fra 15.000 kr. - 1.500.000 kr.

CapitalBox tilbyder ikke kassekredit til erhverv, men udelukkende lån. Du kan ansøge om et erhvervslån på op til 1.500.000 kr. 

Ønsker du at vide mere, eller er du stadig i tvivl om hvorvidt et erhvervslån eller erhvervskassekredit er den rette løsning for dig og din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte vores dygtige lånerådgivere på 70899933.

De sidder klar til at rådgive dig om, hvad der er den bedste løsning for dig. Det er ganske uforpligtende

Kassekredit til erhverv kort fortalt

Hvad kræver en kassekredit til erhverv?

En kassekredit til erhverv vil kræve en individuel kreditvurdering.

Hvordan rent praktisk?

Kassekreditten tilknyttes din virksomheds driftskonto.

Hvordan foregår betalingen?

Virksomhedsejere betaler rente af det beløb, der bliver brugt af kreditten, og man betaler også for at have kreditten til rådighed.

Erhvervskredit eller lån?

Der er fordele og ulemper ved henholdsvis lån og erhvervskredit. Dem vil vi derfor komme ind på nu.

Hvorfor kan der være behov for erhvervskredit?

De fleste ejere af små og mellemstore virksomheder kan med stor sandsynlighed nikke genkendende til det faktum, at indtægter og udgifter ikke altid følges ad. Der kan være perioder, hvor udgifterne er væsentligt højere end indtægterne, og en kassekredit kan derfor bruges til at finansiere driften i virksomheden i denne periode.

Hvornår er en erhvervskassekredit oplagt?

Kassekredit til erhverv er bedst egnet til at finansiere udgifter for en kortere periode. Dette kan eksempelvis være, når virksomheden ikke har likviditet til at dække driften fra salg af varer. En kassekredit kan også fungere som en god buffer, der kan dække uforudsete udgifter.

Forretningsmøde
Fordele ved erhvervskredit

En erhvervskassekredit kan være en fordelagtig løsning for dig og din virksomhed, hvis du har likviditetsudsving, da det giver dig mulighed for fleksibel finansiering i de perioder, hvor du oplever udsving.

Hvad skal du være opmærksom på?

Du skal ikke se en erhvervskassekredit som en løsning til at finansiere din virksomhed på længere sigt. Her kan det i stedet anbefales, at man optager et erhvervslån. En kassekredit kan for virksomheder nemlig hurtigt komme til at koste mere end et lån, da der kan være høje omkostninger ved et overtræk.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et erhvervslån

Kontakt os til en helt uforpligtende rådgivning. Ring os op alle hverdage mellem klokken 09:00-17:00 – eller send os en mail, som vi besvarer inden for 12 timer.