Oprettet den 4.3.2021
Opdateret den 5.5.2022

Fart på i sneen ved Arctic Rally Race i Lapland

Da vi tidligere i år fik muligheden for at få Arctic Rally Race til at blive en realitet i det smukke Rovaniemi kunne vi ikke gøre andet end at hjælpe. 

Rovaniemi er bedst kendt for dets Arctic Centre og jule-relaterede turistattraktioner. Før pandemien kom tusindvis af turister fra hele verden for at opleve sneen, nordlyset og de eventyrligt kolde omgivelser. 

I år skete der noget andet i Finland – Arctic Rally Race, drevet af CapitalBox. Selvom konkurrencen foregik uden tilskuere nød vi ræset på afstand. Udover ræset kunne man også nyde Rovaniemis flotte landskaber. 

Begivenheden var åben for de mest talentfulde hold fra World Rally Championship og støttekategorierne World Rally Championship-2 og World Rally Championship-3, samt private tilmeldinger fra hold der ikke samler point til mesterskaber. De gav alle sammen deres bedste på de helt særlige spor i den frosne og fjerne Arctic Circle i det nordlige Finland. 

Det var utroligt underholdende! Vi havde en fest med at heppe på vores kører Janne Tuohino, og vi vil gerne ønske vinderen Ott Tänak tillykke! Vi vil også takke arrangørerne og alle kørerne for at gøre dette års Arctic Rally Finland til en succes! 

Hvis du gik glip af begivenheden, skal du ikke være ked af det! Du kan dele vores begejstring ved at se eller gense alle højdepunkterne i billeder og videoklip. Se højdepunkterne nedenunder eller på vores Facebookside

 

capitalbox_rally_12

 

 

capitalbox_rally_11

 

 

capitalbox_rally_13

 

 

capitalbox_rally_14

 

 

capitalbox_rally_15

 

 

capitalbox_rally_16