Oprettet den 8.7.2020
Opdateret den 5.5.2022

CapitalBox bringer World Rallycross tilbage til Finland

I år er vi gået sammen med FIA for at få god underholdning tilbage til alle motorsport fans i Finland. Efter en pause på 6 år vender FIA World Rallycross verdensmesterskabet tilbage til Finland i slutningen af August. CapitalBox World Rallycross, der er organiseret af SET promotion, finder sted på Kouvola Ringen, hvilket er en god udfordring for de bedste kørere i verden. 

I de seneste 6 år har CapitalBox udfordret den måde teknologi bliver brugt til at udbyde finansielle services, ved at udbyde innovative og fuldt digitale erhvervslån til små og mellemstore virksomheder. Nu engagerer vi os i at bakke op om konkurrence, højhastighed, smidighed og teamwork ved at blive hovedsponsor for CapitalBox World Rallycross i Finland. 

Vi mener at deltagelse er lige så vigtigt som at vinde. Men hvis man ikke kan deltage, kan man ikke konkurrere. CapitalBox hjælper tusindvis af virksomheder på tværs af Europa med at komme ind i kampen. Vi skaber lige vilkår ved at give dem driftskapital, så de kan give det et skud. Vi giver dem brændstoffet, og resten er op til dem – deres håndværk, evne til at tilpasse sig og beslutsomhed. De kan være nummer ét eller nummer ti. Vi vælger ikke vindere eller tabere – vi vælger dem der gør noget. Dem der kæmper og prøver igen, selvom de lider nederlag, kan regne med os. 

De særlige omstændigheder i 2020 har påvirket motorsport kalenderne verden over. Den nye planlægning af Rallycross mesterskabet har givet Finland muligheden for igen at være vært. Vi er glade for at kunne hjælpe med at få Rallycross tilbage til finnerne. 

Selvom begivenheden er blevet sat op på meget kort tid, har SET Promotion Oy planlagt et verdensmesterskab i høj kvalitet, samtidigt med at de respekterer den løbende globale situation. 

I de første tre weekender er eventformatet to separate runder samlet på to dage. Derfor har Finland som sæsonens anden event to fulde runder. Begge runder giver fulde mesterskabspoint. 

Målet er at bakke op om hele motorsportsfælleskabet så godt som muligt i disse usædvanlige tider. 

FIA World Rallycross Championship Kalender 2020 

  • Sverige, Höljes, 22.-23. august (to runder på én weekend) 
  • Finland, Kouvola, 29.-30. august (to runder på én weekend) 
  • Letland, Riga, 19.-20. september (to runder på én weekend) 
  • Belgien, Spa-Francorchamps, 3.-4. oktober 
  • Portugal, Montalagre, 10.-11. oktober 
  • Spanien, Barcelona, 17.-18. oktober 
  • Forenede Arabiske Emirater, Abu Dhabi, 30.-31. oktober 
  • Tyskland, Nürburgring, 12.-13. december