Oprettet den 21.1.2021
Opdateret den 20.4.2022

Arctic Rally Finland sponsoreret af CapitalBox 26. – 28. februar 2021

World Rally Championship kommer til Rovaniemi – "Lad os skabe historie sammen!" 

 

Vi er glade for at kunne meddele, at vi er i stand til fortsat at støtte sportsånd, teamwork, fart, behændighed og sjov i The Arctic Rally Finland – World Rally Championship, der afholdes i Rovaniemi mellem 26. og 28. februar 2021.  

I næsten 7 år har CapitalBox udfordret den måde, hvorpå teknologien bruges til at levere finansielle tjenester ved at yde innovative, fuldt digitale og realtids erhvervslån til små og mellemstore virksomheder. Som en del af vores løbende forpligtelse til at støtte konkurrence, fart, behændighed og godt teamwork er vi glade for at kunne vise vores støtte til motorsportsindustrien ved at sponsorere Arctic Rally Finland.  

Vi mener, at det er lige så vigtigt at deltage og yde sit bedste som det er at vinde. Derfor er vi dedikerede til at hjælpe virksomheder i hele den Europæiske Union til at kunne deltage i løbet. Vi udjævner feltet ved at give dem arbejdskapital, så de kan deltage og give det et forsøg. Vi giver dem brændstoffet, så resultatet af løbet er op til dem, deres håndværk, beslutsomhed og tilpasningsevne.  

Vi vælger ikke tabere og vindere, men vi vælger dem, som yder en aktiv indsats - virksomhedsejerne der kæmper, og som selv efter et hårdt, tabt løb vågner næste morgen og er klar til at prøve igen. De kan regne med CapitalBox! 

År 2020 var et svært år for begivenheder generelt, og både fans og racerkørere såvel som arrangører over hele verden betalte en høj pris. Derfor er vi glade for at kunne støtte en begivenhed, der bringer glæde og underholdning til motorsportsfans over hele verden. 

Motorsport passer perfekt til kerneværdierne i CapitalBox. Vi værdsætter teamwork og behændighed, og vi arbejder hårdt på at hjælpe virksomheder til at deltage i løbet. Vi ved, hvor udfordrende det kan være for SMV'er at få adgang til finansiering, når de har mest brug for det. Derfor er vi glade for at kunne støtte en begivenhed, der fremmer de fleste af de værdier, vi sætter pris på. siger Scott Donnelly, administrerende direktør for CapitalBox. 

Arctic Rally Finland sponsoreret af CapitalBox er planlagt til at finde sted over tre dage: 

  • Løbet starter fredag d. 26.-2. om morgenen med en speciel test, og de første specielle etaper af selve rallyet køres om aftenen.  

  • Lørdag d. 27.-2. Løbet fortsætter med tre to-gange EK'er omkring Rovaniemi. 

  • Løbet afsluttes om eftermiddagen søndag d. 28.-2. ved Power Stage-specialscenen. 

Der vil blive kørt 10 speciel-etaper og i alt ca. 260 EK-kilometer i februars World Rally Championship. 

Arrangørerne vil være meget opmærksomme og følge corona-retningslinjerne udstedt af staten, de lokale myndigheder og FIA. Hvis de officielle retningslinjer ikke tillader publikumsdeltagelse ved løbene, kan fansene nyde rallyet i på sikker afstand hjemmefra på Yle's og WRC's World Rally-transmissioner.  

Vi ser frem til at se verdens bedste rallykørere konkurrere mod hinanden i det arktiske landskab i Rovaniemi i slutningen af februar.