Oprettet den 28.4.2022
Opdateret den 25.5.2022

Iværksættere kan se frem til en ny finansieringsmulighed - kassekredit til erhverv uden sikkerhed

Vi har en målsætning om at hjælpe iværksættere med at udnytte deres potentiale til det fulde. Derfor er vi nu i gang med at forberede lanceringen af en ny, nem og fleksibel kassekredit, der vil hjælpe virksomheder med at få adgang til tiltrængt driftskapital.

Den nye kassekredit er rettet mod små og mellemstore virksomheder. Målet er at give SMV’er nem og hurtig adgang til fleksibel kapital, som de kan bruge efter behov og indbetale i deres eget tempo. På denne måde kan virksomhederne være sikre på, at de har adgang til penge, når de har mest brug for dem.

100% digital proces

Ligesom med vores andet produkt, erhvervslånet, foregår ansøgningen om en kassekredit fuldstændig digitalt. Den online ansøgning tager to minutter at udfylde og når kreditten er godkendt, får virksomhederne adgang til et fast beløb, som de frit kan trække, når de har brug for det.

Vi mener, at den nye kassekredit til erhverv vil hjælpe virksomhederne med at håndtere og løse kortsigtede driftsproblemer uden at forpligte sig til et større erhvervslån. Det betyder, at virksomhederne vil kunne dække mindre likviditetsbehov som f.eks. at afhjælpe uforudsete pengestrømme, forbedre lagerbeholdningen og dække ad hoc udgifter som personalebehov og reparation af vigtigt udstyr.

 

Fordele ved CapitalBox kassekredit til erhverv

Vores kassekredit til erhverv har indbygget fleksibilitet, hvilket er dens største fordel. Kunderne kan anmode om et bestemt beløb, men de behøver ikke at bruge det hele på én gang. I stedet kan de skræddersy deres udgifter til at passe til deres forretningsbehov og betaler kun renter på det beløb, de trækker, og ikke på hele den kreditmaks, de får tildelt. Desuden kan låntagerne justere deres indbetalingsbeløb efter behov, baseret på deres budget eller likviditet. De kan f.eks. indbetale hele den udestående saldo på én gang eller blot foretage de månedlige minimumsbetalinger.

 

Hvor meget vil en kassekredit til erhverv koste?

Omkostningerne ved kassekreditter omfatter normalt en rentesats, et udbetalingsgebyr, konto-/beholdningsgebyrer og andre administrationsgebyrer. Med vores kassekredit betaler virksomheden kun renter for de beløb, der trækkes fra kassekreditten. Denne rente er individuel og er baseret på vores vurdering af virksomhedens kreditværdighed.

 

Virksomhedslån eller kassekredit til erhverv, hvad skal man vælge?

For virksomheder med et klart mål om, hvad de vil bruge pengene til, er svaret på dette spørgsmål relativt nemt.

 

Vi anbefaler kassekreditten til virksomheder, der har brug for at reparere eller forbedre den daglige drift, som f.eks. at dække kortsigtede behov. Dette kan eksempelvis være:

 • Mindre, stabil adgang til ekstra kontanter

 • Håndtering af uforudsigelig pengestrøm

 • Forbedring af lagerbeholdningen

 • Dækning af driftsomkostninger (rekruttering, personalebehov, reparation eller køb af udstyr)

 

Når en virksomhed er klar til at udvide eller øge sin indtjening, er det erhvervslånet man skal gå efter. Disse typer udvidelser indebærer normalt et behov for et større beløb, f.eks.:

 • Udvidelse af produktsortimentet

 • Ombygning

 • Åbning af nye lokationer

 • Udvidelse af serviceområde

 • Forøgelse af kundetilgang

 • Opkøbe konkurrenter

 • Indkøb af større udstyr

 

Iværksættere, der er i tvivl om, hvilket produkt de skal vælge, kan få hjælp af vores lånerådgivere til at finde den bedste løsningen for virksomheden.

 

 

Skriv mig på ventelisten

 

Læs om vores nye kassekredit til erhverv, eller lær mere om finansieringsmuligheder her: