Hvordan Kan Vi Hjælpe?

Hvad er vilkårene for et CapitalBox Lån?

CapitalBox udlåner driftskapital til små og mellemstore virksomheder. Lånebeløb er mellem 15.000 og 1.500.000 kr. og de er tilgængelige i en periode på op til 24 måneder.

Hvilken information skal jeg give?

Vores ansøgningsproces er meget enkel og kan fuldføres på mindre end 5 minutter. Du kan ansøge online eller ringe for mere information på 70899933.

Du vil skulle opgive:

•    CVR-nummer
•    CPR-nummer
•    Bevis på nuværende virksomhedsindtægter. Vi beder som regel om en kontoudskrift fra din driftskonto i banken for at bekræfte pengestrøm m.m.
•    Bevis på din identitet ved log on med NEM-ID.

Hvordan kvalificerer jeg mig til CapitalBox finansiering?

Kvalifikationerne til et CapitalBox lån er:

•    12+ mdr. i aktiv drift.
•    480.000 kr. + i årlig omsætning.
•    Alle ejere har base i Danmark.
•    En bankkonto dedikeret til virksomhedens drift.
•    En fysisk tilstedeværelse af en virksomhed i Danmark.

Er der nogen forpligtelser, når jeg ansøger?

Nej, der er ingen forpligtigelse, når du ansøger.

Har jeg brug for sikkerhedsstillelse?

Nej, CapitalBox lån er ikke sikret ved pant på et specifikt aktiv såsom fast ejendom. Du vil dog skulle opgive en personlig garanti for, at lånet vil blive tilbagebetalt.

Hvor hurtigt kan jeg modtage et CapitalBox lån?

Vi sigter efter at godkende alle lån inden for én arbejdsdag og udbetale lånet dagen efter godkendelse, så du kan generelt forvente at modtage midlerne på din konto inden for 2 arbejdsdage efter at have fuldført CapitalBox ansøgningen.

Hvordan tilbagebetaler jeg mit lån?

Tilbagebetaling af lånet sker med månedlige, lige store rater.

Hvor meget koster det?

Vores gennemsnitlige månedlige rente er højst 2.9 % fast af hovedstolen på lånet, men når vi beregner et tilbud, er det i sidste ende baseret på vores kreditvurdering af virksomheden. Vi opkræver et etableringsgebyr på 2.95 % af vores lån, som fratrækkes ved udbetaling af lånet.

Kan jeg tilbagebetale tidligt?

Ja, du kan til hver en tid indfri lånet helt eller delvist. Du betaler kun for den tid, du har lånet. Der er ingen gebyrer forbundet med tidlig indfrielse. 

Hvor fleksible er CapitalBox erhvervslån?

Vi hepper på dig og din succes, og vi har lavet erhvervslånene for at have din ryg, så du er sikker på at have plads til at trække vejret mellem afdrag. Som kunde hos os kan din virksomhed drage fordel af fleksible tilbagebetalingsløsninger. 

  • Tidlig indfrielse uden ekstra omkostninger. Er du midt i en låneaftale, og indser at du kan betale det hele tilbage? Indfri lånet før tid uden ekstra omkostninger! 
  • Vil du betale mindre? Hos os kan du nøjes med at betale renten eller nedsætte dit næste afdrag. Derefter kan du enten fordele dit afdrag ud på fremtidige afdrag eller forlænge dit lån. 
  • Har du det bedre med at betale senere? Det er nemt! Du kan selv ændre alle dine forfaldsdatoer. 

Vores fleksible muligheder skal godkendes. Hver låneansøgning bliver gennemset og vurderet af vores risikoafdeling. De gode nyheder er at der ikke er ekstra omkostninger forbundet med fleksibiliteten, ligesom der ikke gebyrer for sen betaling. Du skal dog være opmærksom på at renterne bliver ved med at akkumulere i denne periode. 

Hvis du er kunde hos CapitalBox og er interesseret i at finde ud af om du kan drage fordel af udskudte betalinger osv., kan du kontakte vores lånespecialister. 

Ring os op

Kundeservice kan hjælpe dig.

Man-Fre 9:00-17:00

70899933

Send os en email

Vi gør vores bedste for at besvare alle emails indenfor 12 timer.

support@capitalbox.dk

Betalinger og Inkasso

Vedr. forfaldne betalinger bedes du kontakte os på

89870418