2018-06-12

Detail- eller engroshandel

Virksomhedsfinansiering på den nemme måde

Mens der er megen snak om online shoppings stigende popularitet, tilbyder detailhandlere og ejere af engrosvirksomheder stadig noget, som online shopping bare ikke kan: bekvemmelighed og inspiration.

Når det gælder inspiration, er der intet som den ægte shoppingoplevelse.  Uanset om det gælder et engros showroom i din designvirksomhed med møbler eller belysning - eller detailbutik med bøger eller tøj, gør det en enestående forskel for forbrugerne at opleve produktet foran sig. 

Detailhandlere kan forvandle deres butikker ved at give kunderne en visuel og følelsesmæssig oplevelse.  Grossister kan også levere inspiration ved at give forbrugerne mulighed for at se, hvordan produktet ser ud eller føles lige foran dem.

Bekvemmelighed er konge

Den anden fordel, som detailhandlere og engrosvirksomheder har, er bekvemmelighed.  Forbrugerne kan gå ind i en detailforretning eller et lager, prøve og teste varen, købe den på stedet og gå ud med produktet i hånden. 

Detailhandlere giver forbrugerne mulighed for at købe varer uden at risikere at bestille den forkerte størrelse eller farve online eller at skulle vente på, at varen at bliver leveret. 

Grossister har ofte showrooms, der viser forbrugerne, hvordan de bedst kan vise, stille eller bruge produktet.

Men det koster noget at tilbyde den bekvemmelighed til dine kunder.

Butikkens indretning

Lad os fx antage, at du er en blomsterhandler, og Valentinsdag er lige rundt om hjørnet. Fordi 'walk-in'-salget ventes at blive bedre end nogensinde, ønsker du at tilbyde dine kunder en fantastisk shoppingoplevelse ved at sikre, at din butik har et stort sortiment af hvide, pink, lilla, orange og røde roser på lager.

Forudbestilling af større mængder til lager kan betyde, at en stor del af din arbejdskapital bliver bundet op. Tillige med indkøb af lager, skal du stadig betale leverandørerne og markedsføre din virksomhed op til den årlige Valentinsomsætning. Og uanset om du ejer en detailhandel eller en engrosvirksomhed, kan finansieringen af din virksomhed være udfordrende.

Med os kører din virksomhed altid

Med CapitalBox blomstrer din virksomhed altid. Vi arbejder med finansiering, og derfor kan du regne med CapitalBox som en intelligent, hurtig og ukompliceret leverandør af erhvervslån. Vi leverer hurtige og nemme forretningslån på op til 2.500.000 kr. til detail- og engrosvirksomheder. Vores låneansøgning tager under 5 minutter at udfylde, og ansøgningen bliver i reglen godkendt inden for én arbejdsdag. Du får den arbejdskapital, du har brug for, på blot én dag. 

Læs, hvad en af vores glade kunder har at sige om sit CapitalBox forretningslån:

"Jeg er så tilfreds med jeres hurtige service."

- Mias dæk- og bilservice