Oprettet den 12.5.2020
Opdateret den 2.6.2022

Erhvervslån til dit autoværksted 

Driften af et autoværksted betyder som regel en masse forhåndsomkostninger, f.eks. fra varebestillinger, udskiftning af gammelt udstyr eller nyt udstyr til bedre eller bredere service. 

Ligesom biler bliver påvirket af vejret, bliver arbejdsbyrden også påvirket af årstiderne. Den rette finansiering kan hjælpe i situationer, hvor du har brug for ekstra kapital til at dække dine kortsigtede omkostninger. Hvis du skal jævne dit cashflow ud, købe nyt udstyr eller lægge forudbetalinger, kan en stående kredit eller et kortfristet erhvervslån være en mulighed for dig. Dette er hvordan et erhvervslån kan hjælpe din virksomhed. 

Hvornår du bør overveje et erhvervslån til dit autoværksted 

Finansiering af udstyr og reparationer 

Indkøb af kompressorer, malingssprøjter, hærdende lamper og alt det andet specialiserede udstyr som du ikke kan være foruden bliver hurtigt dyrt. Et kortfristet erhvervslån kan være en god mulighed for din virksomhed, til at absorbere de forhåndsomkostninger der dukker op. 

Indkøb af varer 

Bestillinger af reservedele og andre varer kan hurtigt løbe op, og mangel på penge kan betyde at du skal afvise kunder. Ved at optage et kortfristet lån kan du sprede omkostningerne ud. Derudover kan du måske købe større ind og få bedre priser. 

Hold styr på sæsonudsving 

En stabil strøm af kunder er altid at foretrække, men det er ikke sådan virkeligheden ser ud. Den ene måned er du nødt til at afvis kunder, og den næste måned har du ikke nok at lave. Det er en uundgåelig del af branchen, men du kan godt forberede dig på det. Hurtig adgang til kapital gør det nemmere for dig at styre og overkomme sæsonudsving, så din virksomhed kan være stabil året rundt.