Oprettet den 12.6.2018
Opdateret den 2.6.2022

Likviditetsstrøm Erhvervslån

Erhvervslån til iværksætteres likviditetsstrøm

Som en iværksætter, er det at styre likviditetsstrømmen en af de primære udfordringer ved at drive en lille eller mellemstor virksomhed. Kort sagt, det er nødvendigt med en positiv likviditetsstrøm for at generere overskud.

Hvis du modtager flere penge, end du giver ud, har du det, der hedder "positiv likviditetsstrøm." Det er imidlertid almindeligt, at mange små og mellemstore virksomheder møder problemer, når mængden af udgående kontanter overstiger det beløb, der kommer ind i kontanter .

Kontanter er konge

Uanset om du skal betale løn til medarbejderne, afregne leverandører eller dække uforudsete udgifter, er kontanter kongen over alt. 

Positiv likviditetsstrøm betyder, at du kan betale dine medarbejdere og leverandører hver måned. Det er ligegyldigt, hvad dine salgsprognoser viser for fremtiden, hvis du ikke har de nødvendige midler til at dække dine omkostninger i nutiden. 

Det kræver penge at tjene penge

Likviditetsstrøm er lige så vigtig for din virksomhed som vækst. Men når det gælder virksomhedens vækst, er vækstraten ekstremt vigtig. Hvis du ikke har de økonomiske midler til at understøtte virksomhedens vækst, bliver det vanskeligt at opfylde diverse krav og drive selve virksomheden. 

Derfor anbefales det kraftigt at opskalere langsomt. Når du gør din virksomhed større, kan det belaste din likvide situation. Når din virksomhed vokser, vil du sikkert gerne foretage større investeringer, som fx at ansætte nyt personale og flytte til større lokaler. Begge dele medfører kontante udgifter, før de forventede indtægter kommer ind.

Få pengene til at flyde

Med CapitalBox er du altid oven på, når det gælder likvider til din virksomhed. Som iværksætter kan du regne med CapitalBox intelligente, hurtige og ukomplicerede erhvervslån. Vi giver hurtige, nemme lån på op til 2.500.000 kr. uden sikkerhed. Vores ansøgning tager under 5 minutter at udfylde, og den gennemsnitlige ansøgning bliver godkendt inden for én arbejdsdag. Du får den arbejdskapital, du har brug for, på blot én dag. Ansøg nu!