Ferratum Business bliver til CapitalBox

Ferratum Business bliver til CapitalBox

Historien om vores rebranding

Ferratum Group begyndte at tilbyde SMV-lån i Sverige for 5 år siden, og det var en enkel test af en helt nyt produkt- og forretningsstrategi. Vores virksomhed var allerede meget succesfuld med forbrugslån på 25 markeder, og vi havde meget travlt med at udvide produktporteføljen indenfor den eksisterende målgruppe. Alligevel tog vi beslutningen om at lancere Ferratum Business og udvalgte et dedikeret team til at få det til at vokse.

5 år og yderligere 5 markeder senere står SMV-lånene for mere end 12 procent af indtægterne hos Ferratum Group og er en af vækstdriverne for hele virksomheden. Ferratum Business er også en af de hurtigst voksende udlånere i Europa, som ikke er en bank. For at understrege fokuseringen på SMV-udlån besluttede Ferratum Group at anvende separat branding til erhvervslån.

Det nye brandnavn, CapitalBox, angiver tydeligt erhvervsudlånsafdelingens mission. Vores mål er at skabe et sikkert finansielt rum med arbejdskapital til SMV'er omkring i verden og støtte dem i deres bestræbelser på at vækste hurtigere og på en mere bæredygtig måde.

Beslutningen om at adskille erhvervsbrandet fra forbrugsbrandet vil ikke kun medføre større klarhed for potentielle kunder, men også støtte en yderligere og hurtigere udvidelse af erhvervsproduktporteføljen. Under det nye brand begynder CapitalBox meget snart at tilbyde nye finansielle produkter, der stadig giver den samme enestående kundeoplevelse gennem en fuldt ud digital kunderejse og hurtig godkendelsesproces. CapitalBox vil fortsætte med at forny den måde, hvorpå SMV'er får adgang til finansielle produkter. Dette gør SMV'er, som er rygraden i verdensøkonomien, stærkere end nogensinde.
 

Hvordan påvirker dette partnerportalen?

ndringen påvirker ikke partnerportalen. Alle links omdirigeres automatisk til det nye domæne. Dit brugernavn og din adgangskode ændres ikke. Hvis du har glemt dine legitimationsoplysninger, kan du nulstille din adgangskode med dette link: https://www.capitalbox.dk/partner/password-recovery

Jeg er partner og har et tilknyttet link til jer på min hjemmeside, har jeg brug for et nyt, opdateret link?

Vores tilknyttede links fungerer stadig efter vores rebranding. Vi anbefaler dog, at du opdaterer vores logo og alle andre detaljer, der nævner Ferratum Business.

Hvad er den nye faktureringsadresse?

Det er kun vores logo og brand der ændres. Alt andet forbliver det samme, så du skal fortsat bruge den samme faktureringsadresse.

Hvad er CVR-nummeret for CapitalBox?

CVR-nummeret ændrer sig ikke, det er udelukkende vores juridiske navn der ændres fra  Ferratum Sweden AB til CapitalBox AB. Vi er den samme juridiske enhed, det er kun vores navn der bliver ændret.

Hvem sender jeg fakturaer til, hvad er faktureringsoplysningerne?

 Vi er i gang med at ændre vores juridiske navn til CapitalBox AB. Intet andet bliver ændret, kun vores juridiske navn.

Er jeg nødt til at ændre de logoer for Ferratum Business, jeg bruger på min hjemmeside?

Ja, du bør ændre dem til CapitalBox efter d. 10. april eller hurtigst muligt derefter. Ferratum Business vil ikke blive brugt mere, så det forvirrer måske dine besøgende og kan have en negativ påvirkning af konverteringskurser og dine provisioner. Kontakt venligst vores support, hvis du ikke har modtaget et CapitalBox-logo fra din salgskonsulent. 

Kan Rollover kunder forvente at se et andet navn på deres kontrakt?

Varemærket vil være nyt; CapitalBox, og det juridiske navn vil være CapitalBox AB, men alt andet er uændret.

Tæller kontrakter solgt til Ferratum Business med i det månedlige partnerresultat?

Ja, helt klart.

Hvilke nye produkter kan jeg forvente?

Vi kan forsikre dig om, at vi fortsat vil fokusere på at støtte SMV-vækst.  Vi fortæller om detaljerne lidt senere.

Påvirker den nye opsætning min API?

Nej, den nye opsætning påvirker ikke din API. Den fortsætter med at virke som før, og du behøver ikke at gøre noget ved den.