2020-05-12

Bygge- og konstruktionsbranchen

Hvad Du Bør Vide 

Selvom der altid vil være efterspørgsel, er der også sæsonudsving i byggeindustrien – projekter og kontrakter varierer meget i løbet af året. Det kan tage sin tid at blive betalt for dine ydelser, og nye projekter kan i mange tilfælde kræve store forhåndsomkostninger. Måske skal du endda hyre ekstra personale og investere i nyt udstyr. 

Den rette finansiering kan hjælpe i disse situationer. Dette er hvordan et erhvervslån kan holde din byggevirksomhed stabil året igennem, så du kan påtage dig nye og store projekter. 

Hvornår du bør overveje et erhvervslån til din byggevirksomhed 

Få større projekter 

Nogle gange kan du være tvunget til at afvise et godt projekt, fordi din virksomhed ikke har nok kontanter til at dække forhåndsomkostningerne. Et kortfristet erhvervslån kan være en god mulighed for at absorbere nogle af de større forhåndsomkostninger, så du kan sprede dem ud på mindre afdrag. 

Finansiering af udstyr 

Bedre udstyr betyder som regel bedre kvalitet og hurtigere ekspedition. Til at begynde med kan det fungere at leje udstyr, men som din virksomhed vokser er det investeringen værd at købe værktøj og maskiner. Et kortfristet erhvervslån kan hjælpe din virksomhed med at dække de store forhåndsomkostninger.