Oprettet den 11.5.2020
Opdateret den 15.3.2022

Erhvervskredit vs erhvervs-kreditkort

Kreditkort er blevet et populært og fleksibelt værktøj blandt virksomhedsejere. Især i tider hvor der er behov for hurtig adgang til kontanter. Der er få restriktioner på hvad man må købe med dem, og mange SMV-ejere bruger kreditkort til formål som indkøb af lagerbeholdning, betaling af regninger eller til at dække rejseomkostninger. Du kan også overveje en erhvervskredit som en god mulighed for din virksomhed. 

Her er fordelene ved at benytte et erhvervs-kreditkort 

Erhvervs-kreditkortets primære styrke er at være et fleksibelt finansieringsværktøj. Andre fordele er bl.a. sofistikeret dokumentation af udgifter, muligheden for at udstede flere kreditkort til én konto, mere fleksible tilbagebetalingsmuligheder og ofte højere kreditrammer sammenlignet med personlige kreditkort. 

Tilbyder CapitalBox erhvervs-kreditkort? Nej, men vi tilbyder et populært erhvervslån, hvilket er et meget værdifuldt finansielt værktøj – både for sig selv og i kombination med et kreditkort. 

Hvorfor en erhvervskredit giver mening i kombination med et kreditkort: 

Selvom erhvervs-kreditkort er nyttige og fleksible at bruge, er der nogle ting de bare ikke kan. Du kan f.eks. ikke lave betalinger som ejendomsleje, lønninger eller fakturaer fra leverandører. Det kan du til gengæld med en erhvervskredit. 

 

Ofte Stillede Spørgsmål 

Hvad er forskellen mellem et erhvervs-kreditkort og en erhvervskredit? 

En erhvervskredit er et stående lån der giver adgang til en fast ramme af kapital, der kan trækkes på efter behov. Du kan bruge hele eller en del af kreditten på ethvert tidspunkt indtil rammen er nået, betale tilbage og bruge af rammen igen. Rente betales kun af det brugte beløb. 

Et erhvervs-kreditkort minder om en erhvervskredit, men der er visse betalinger og køb du ikke kan gøre med et kreditkort.