Oprettet den 19.1.2021
Opdateret den 2.6.2022

Erhvervslån til e-handelsvirksomheder

Flere og flere forbrugere vælger online shopping over traditionelle indkøb i butikker. Det betyder at det aldrig har været nemmere at skabe en succesfuld e-handelsvirksomhed. Uanset om du starter din egen side eller bruger markedspladser som Amazon, Etsy og eBay til at sælge dine produkter, så har vi den rette løsning til din virksomhed. 

 

Driftskapital til at skabe vækst for e-handelsvirksomheder 

Det kan være svært at finde den nødvendige driftskapital til at dække økonomien ind. Uden driftskapital er det svært at finansiere dagligdagens udgifter til lagerbeholdning, lønninger, udstyr og adgang til software – alt sammen vigtigt for en virksomheds vækst. Mangel på driftskapital betyder også at virksomheder ikke er forberedte på uforudsete udgifter eller nødsituationer. 

Adgang til driftskapital kan hjælpe din virksomheds vækst, uanset om du vil friske lagerbeholdningen lidt op, eller om du vil holde din hjemmeside frisk og moderne, så kunderne bliver draget og kommer tilbage. 

 

En fleksibel løsning til din e-handelsvirksomhed 

Hos CapitalBox leverer vi på vores løfter. Uanset hvilken industri din virksomhed er i, kan du stole på at CapitalBox kan levere smarte, hurtige og overkommelige erhvervslån. Vi tilbyder hurtige og nemme erhvervslån fra 15.000 til 2.500.000 kr. til e-handelsvirksomheder som din – ingen sikkerhedsstillelse påkrævet. Vores ansøgningsproces tager få minutter, og ansøgningen bliver som regel godkendt inden for én hverdag. Du får den nødvendige driftskapital på kun én dag.

 

Ansøg nu