Oprettet den 21.10.2020
Opdateret den 14.12.2021

Hvorfor skal man ansøge om erhvervslån online?

COVID-19 har mindst skubbet udviklingen i digitalisering 5 år længere frem. Vi kan se det overalt – skoler, offentlige kontorer, små og mellemstore virksomheder samt låneudbydere. Alle leder efter nemme måder at digitalisere og tilpasse sig new normal. 

Det er almindeligt kendt at erhvervslån er den mest tilgængelige finansieringsmulighed for iværksættere. Fintech-virksomheder får flere og flere kunder ved at fokusere på digitalisering og kundernes behov. Selvom bankerne prøver at følge med, har få af dem formået at holde trit med de succesfulde Fintech-virksomheder. 

Fordelene ved at ansøge online 

Virksomhedslån kan hjælpe små og mellemstore virksomheder med at møde deres kort- og langsigtede behov for kapital. Den konkurrencedygtige rente uden sikkerhedsstillelse fungerer fantastisk som et værktøj til at generere mere kapital, som man ikke skal dele med investorer. 

Den online ansøgningsproces gør det endnu lettere og mere fleksibelt at få et erhvervslån end nogensinde før. Virksomheder kan forvente at kunne drage fordel af følgende: 

 • Nem og hurtig udbetaling. Ideelt til at dække perioder med mangel på kapital. 
 • Hold dit cashflow kørende med nemme tilbagebetalingsmuligheder. 
 • Finansiering til akutte behov uden sikkerhedsstillelse. 
 • Simpel ansøgningsproces. 
 • Fuldt ud online ansøgningsproces - ingen grund til at tage ud ad døren for at gå til møde. Spar tid og arbejdskraft. 
 • Skræddersyede finansieringsløsninger til dine virksomhedsbehov. 
 • Inge bindingsperiode. Hos CapitalBox kan du betale pengene tilbage dagen efter, hvis du ikke har brug for dem mere. Vi kræver ingen gebyrer for tidlig indfrielse af lånet - du skal kun betale rente for den tid du bruger pengene. 
 • Hurtig proces – pengene er som regel på dine konti inden for 1 arbejdsdag. Ofte har ud pengene samme dag eller næste arbejdsdag efter ansøgning. 
 • Fleksible godkendelseskriterier. 

 

Hvornår skal man overveje at få et erhvervslån? 

Det kræver en god forståelse af din virksomhed at finde den rette tid til et erhvervslån. Det kan nemlig betyde meget for din virksomheds vækst om du er for tidligt eller for sent på den. 

 

Her er nogle af de mest passende situationer til at overveje at ansøge om et online erhvervslån. 

 

Du skal udvide eller diversificere din virksomhed 

Hvis din virksomhed vokser, og du overvejer at udvide, kan et erhvervslån være en god kilde til kapital. Uanset om du åbner en ny afdeling, tilføjer et produkt til din produktlinje, investerer i marketing, ansætter nye folk eller belønner eksisterende medarbejdere, så har du brug for let tilgængelig driftskapital

I ovenstående tilfælde kan erhvervslån være meget behjælpelige. Hurtig finansiering kombineret med en sømløs ansøgnings- og udbetalingsproces vil hjælpe din virksomhed med at vækste og udvide sig hurtigt. 

 

Indkøb af nyt udstyr 

Nyt udstyr er som regel en stor investering. Hvis din virksomhed kræver nyt udstyr eller ønsker at investere i mere effektive værktøjer, så er der intet bedre end et erhvervslån. Din virksomheds produktivitet og rentabilitet vil nyde godt af at investere i udstyr. 

 

Indkøb af varebeholdning 

Hvis din virksomheds aktivitet er sæsonbestemt og kræver et større varelager i periode, kan du ofte have behov for hurtig adgang til ekstra kapital. For at møde stigninger i efterspørgsel kan det være klogt at overveje et lån til at få fyldt hylderne op med kvalitetsprodukter. Den hurtige udbetaling fra CapitalBox kan hjælpe dig med at hurtigt at komme op i omdrejninger. 

 

Udover ovenstående, kan et erhvervslån også bruges imens du bruger penge på andre virksomhedsmuligheder. Det kan f.eks. være indkøb af aktiver eller finansiering af driftskapital. 

 

Overvej CapitalBox som din finansielle partner  

Vi tror på at erhvervslån skal være så fleksible, mobile og tilgængelige som muligt. Man kan ikke altid forudse hvad der sker. Nogle gange går en maskine i stykker, eller du får behov for at finde en løsning til at dække manglende fakturaer. Det er virkeligheden som virksomhedsejer. Derfor har vi designet et lån der er skræddersyet til dine behov. Vores spænd mellem 15 000 kr. Og 2 500 000 kr. er valgt for at give din virksomhed et boost i den størrelse du har brug for, når du har brug for det. 

De vigtigste fordele ved erhvervslån hos CapitalBox: 

 • Ingen sikkerhedsstillelse

 • Hurtig og nem ansøgning - ingen dokumenter og møder 

 • Hurtigt svar på ansøgning - pengene kan være på din konto samme dag 

 • Gennemskuelig tilbagebetalingsplan 

Bliv klar til at finansiere din nye begyndelse! Ansøg om et tilbud på et erhvervslån