Oprettet den 9.11.2020
Opdateret den 6.5.2022

Kan finansiering og fleksibilitet kombineres?

Det mener vi det kan! Vi låner kapital til iværksættere og SMV’er. Derfor har vi tilpasset vores erhvervslån så du kan fokusere på det der er vigtigt: at vækste din virksomhed! 

Iværksætteri kan føles som om man kører 200km/t på en racerbane – det er spændende og skræmmende på samme tid. 

Med et øje på profit og det andet på kunder, konkurrenter, vækst, ansatte og overraskelser der venter rundt om hjørnet. Fleksibel finansiering bringer det helle sammen. 

Vi vil gerne være dit pitstop, så vi kan hjælpe dig med at accelerere din virksomhed til at nå dine mål - uanset hvad de måtte være. 

Tag det roligt, vi er fleksible! 

Vi hepper på din succes. Derfor har CapitalBox din ryg med fleksible tilbagebetalingsmuligheder: 

  • Tidlig indfrielse af lånet uden ekstra omkostninger. Er du midt i en låneaftale, og indser at du kan betale det hele tilbage? Det er intet problem, for hos CapitalBox er det muligt uden ekstra omkostninger! 

  • Vil du betale mindre? Hos os kan du nøjes med at betale renten eller nedsætte dit næste afdrag. Derefter kan du enten fordele dit afdrag ud på fremtidige afdrag eller forlænge dit lån. 

  • Har du det bedre med at betale senere? Det er nemt at ændre forfaldsdatoen. Du kan ændre så mange forfaldsdatoer som du har lyst til. 

 

Udover ovenstående fleksible muligheder, tilbyder vi i særtilfælde også andre muligheder. Kontakt vores lånerådgivere, der er glade for at kunne hjælpe og guide dig. 

 

Vær opmærksom! 

Vores fleksible muligheder skal godkendes. Hver låneansøgning bliver gennemset og vurderet af vores risikoafdeling. De gode nyheder er at der ikke er ekstra omkostninger forbundet med fleksibiliteten, ligesom der ikke gebyrer for sen betaling. Du skal dog være opmærksom på at renterne bliver ved med at akkumulere i denne periode. 

 

Ansøg hvis du er klar til at accelerere din virksomhed! Få et erhvervslån på få minutter med vores online ansøgningsproces, eller ring til os på 70 89 99 33