Oprettet den 11.5.2020
Opdateret den 11.5.2020

Kapital til Små og Mellemstore Virksomheds-initiativer

Klar til at rejse kapital til din SMV? 

Det er svært at rejse kapital til enhver virksomhed, og endnu mere udfordrende er det for SMV’er. Nogle virksomheder kan få kapitalinvesteringer fra engleinvestorer eller kapitalfonde, men de fleste entreprenører rejser kapital til deres små virksomheder ved at låne penge. 

Heldigvis er der flere muligheder tilgængelige nu end nogensinde før for SMV-ejere, der leder efter erhvervslån. For at finde det rette lån til dine behov skal du være ærlig over for dig selv, evaluere din situation og være villig til at lede steder du måske ikke ville have gjort for få år siden. 

Brug erhvervslån til at rejse kapital til din SMV 

Det kan være svært for SMV’er at rejse kapital – især fra traditionelle kilder til finansiering som f.eks. lokale banker. 

Men frygt ej. Der er andre kilder til finansiering tilgængeligt online fra lånere der er villige til at arbejde med virksomheder der ikke har værdifulde fysiske aktiver – så længe der er andre indikatorer på at du har en sund virksomhed. 

 

Er personlig kreditværdighedsvurdering den bedste måde at evaluere din virksomhed? 

En virksomhedsejers personlige kreditværdighedsvurdering er én måde hvorpå mange udlånere evaluerer virksomheders kreditværdighed, men vi mener ikke at dette er den eneste vej. 

Hos CapitalBox ser vi på din personlige kreditværdighed og din virksomheds kreditværdighed sammen med mange andre informationskilder til at evaluere din virksomheds sundhed. Din virksomheds cashflow, årlige indkomst og mange andre ting kommer i spil i vurderingen. 

Ved at se på dig og din virksomhed på denne måde, kan vi hjælpe mange flere virksomheder end traditionelle banker kan. Siden vi åbnede i 2005, har det tilladt os at hjælpe tusinder af virksomhedsejere ligesom dig.