Oprettet den 12.5.2020
Opdateret den 3.6.2022

Erhvervslån til lægepraksis

Folk tager deres helbred seriøst. Konstant investering i nyt udstyr og ansættelse af godt personale er essentielt, hvis du vil tilbyde den høje kvalitet, dine kunder forventer fra din virksomhed. 

Selv den mest succesfulde praksis kan løbe ind i problemer, når der skal dækkes uventede udgifter til indkøb eller reparationer. 

Den rette finansiering kan hjælpe i disse situationer. Du kan bruge en kredit eller et kortfristet erhvervslån til at købe nyt udstyr eller lave forudbetalinger for varer. Dette er hvordan et erhvervslån kan hjælpe din lægepraksis. 

Hvornår du bør overveje et erhvervslån til din praksis 

Udvid din praksis 

Udover god behandling hos lægen, sætter patienter også pris på belejlighed. En udvidelse af din praksis betyder at du skal investere i ny service, som dine patienter har brug for, eller åbning af en ny praksis, der er tættere på en gruppe patienter. Uanset om det er indkøb af udstyr til nye behandlinger, leje af et større kontor eller åbningen af en ny praksis, kan et kortfristet erhvervslån kan være en god mulighed for din praksis, til at absorbere de forhåndsomkostninger der dukker op. 

Indkøb af varebeholdning 

Intet varer evigt, og det gælder også medicinaludstyr. Produkter og udstyr kræver store investeringer, der kan udgøre en risiko for selv den mest succesfulde praksis. Et kortfristet erhvervslån kan være et godt værktøj til at dække nogle af de større forhåndsomkostninger, så du kan sprede dem ud på mindre afdrag.