2020-05-12

Rengøring

Hvad du bør vide

Uanset om du ejer en kommerciel rengøringsservice, bolig rengøring eller måske endda en specialiseret vaske- eller rensningsvirksomhed, så er der et væld af maskineri, der er nødvendigt for at du kan drive din forretning. 

Samtidig har du måske brug for at dække huller i dit cashflow, imens du venter på at dine kunder betaler dig. Sæsonudsving er altid et problem, og forsyninger købes som regel i store partier. 

Den rette finansiering kan hjælpe i disse situationer. Du kan bruge en kredit eller et kortfristet erhvervslån til at udjævne af dit cashflow, købe større ind eller ansætte flere medarbejdere. Dette er hvordan et erhvervslån kan hjælpe din rengøringsvirksomhed. 

Hvornår du bør overveje et erhvervslån til din rengøringsvirksomhed 

Indkøb af udstyr 

Det er essentielt at have det rette udstyr. Højtryksrensere, vinduespudsere, våde og tørre støvsugere, poleremaskiner osv. Ethvert stykke professionelt rengøringsudstyr kan kræve en signifikant investering. Et kortfristet erhvervslån kan være en god mulighed for at absorbere nogle af de større forhåndsomkostninger. 

Udvid din virksomhed 

Vil du købe en varevogn mere, så du kan tilbyde flere services, eller ansætte flere medarbejdere? Det kan være et stort spring for din virksomhed, men ofte er det nødvendigt. Et kortfristet erhvervslån kan være et godt værktøj til at dække nogle af de større forhåndsomkostninger, så du kan sprede dem ud på mindre afdrag.