Oprettet den 22.2.2018
Opdateret den 6.5.2022

Sådan får du et hurtigt forretningslån

En person kommer ind i en bank...

Det lyder som starten på en gåde, ikke?  Nu om stunder er det faktisk også lidt sådan, det er.

Som ejer af en mindre virksomhed, er talemåden "tid er penge" ganske relevant.  Når man driver en mindre eller mellemstor virksomhed, tæller hvert minut. 

Med det i baghovedet: Hvilke muligheder for finansiering har du så, når du vil optage et kortfristet lån til at hjælpe din virksomhed gennem en hård periode, uanset om det drejer sig om at købe varelager, nyt udstyr, udbetale løn eller hvad det nu måtte være, din forretning har brug for?

Når man går ind i en bank

Tænk på sidste gang du som iværksætter gik ind i din bank for at diskutere et forretningslån.  Du blev sikkert bedt om at tage plads og vente, og så ville bankmedarbejderen komme lige med det samme. 

En halv time senere sad du stadig og ventede.  Faktisk kunne du snildt komme til at vente i over en time, alt efter hvornår på dagen, det var.

Når man driver en mindre virksomhed, har man bare ikke tid til at vente!

Papir og atter papir

Når du så endelig har fået talt med en bankassistent, så håber vi, at du huskede at medbringe dine registreringspapirer, posteringer, skatteoplysninger med mere. 

Du får sandsynligvis brug for alle de dokumenter, når du skal udfylde den store mængde papirer, som er nødvendige for at kunne ansøge om et lån.

Mens du venter...

Mens du venter på at komme til at tale med nogen om dit lån, sidder du nok og tjekker din smartphone for at sikre dig, at du ikke er gået glip af noget hjemme på kontoret eller i forretningen. 

I en tidsalder hvor alt, vi foretager os, foregår via vores smartphones, giver det mening, at virksomhedsejere kan ansøge om et forretningslån via deres telefon.

Velkommen til CapitalBox.

Du kan selv bestemme

Med CapitalBox kan du ansøge om kortfristede lån direkte fra din telefon.  Vi ved, at det går stærkt i forretningsverdenen, og almindelig bankfinansiering er ofte kompliceret og for langsommelig til at kunne leve op til virksomhedernes krav nu om dage.

Vi har skabt CapitalBox for at give virksomheder som din adgang til hurtige, online lån, så du får den arbejdskapital, du har brug for, når du har brug for den.

Udlån gjort enkelt

Hos CapitalBox har vi forenklet udlån til mindre virksomheder.  Eftersom vores låneansøgninger enten udfyldes online eller fra en smartphone, er der ikke noget papirarbejde eller grund til at stå i kø.

Vores låneansøgning tager under 5 minutter at udfylde.  Du kan få op 2.500.000 kr. godkendt og få den arbejdskapital, du mangler, allerede dagen efter. 

Husker du talemåden "tid er penge" fra tidligere?  Nu ved du, at du ikke engang behøver at forlade dit kontor.