2020-05-12

Tandklinik

Hvad du bør vide

Omdømme betyder alt, når du driver en tandklinik. Udover at tilbyde god behandling, skal man også give en så god kundeoplevelse som overhovedet muligt. Vedligeholdelse af og investeringer i nyt udstyr sammen med ansættelse af godt personale er essentielt, hvis du vil tilbyde den høje kvalitet, dine patienter forventer af din klinik. 

Selv den mest succesfulde klinik kan løbe ind i problemer, når der skal dækkes uventede udgifter til indkøb eller reparationer. 

Den rette finansiering kan hjælpe i disse situationer. Du kan bruge en kredit eller et kortfristet erhvervslån til at købe nyt udstyr eller lægge forudbetalinger for varer. Dette er hvordan et erhvervslån kan hjælpe din tandklinik. 

Hvornår du bør overveje et erhvervslån til din tandklinik 

Udvid din klinik 

Udover god behandling hos tandlægen, sætter patienter også pris på convenience. En udvidelse af din klinik betyder at du skal investere i ny service, som dine patienter har brug for, eller åbning af en ny klinik, der er tættere på en gruppe patienter. Uanset om det er indkøb af udstyr til nye behandlinger, leje af et større kontor eller åbningen af en ny klinik, kan et kortfristet erhvervslån kan være en god mulighed for din klinik, til at absorbere de forhåndsomkostninger der dukker op. 

Finansiering af forsyninger og udstyr 

Daglige aktiviteter som fyldninger, kroner og andre aktiviteter dræner lagrene, men forsyningerne er dyre og skal købes i store partier. Samtidigt er større udstyr som røntgen-maskiner og operationslamper dyrt, og en stor investering for klinikker af enhver størrelse. Et kortfristet erhvervslån kan være et godt værktøj til at dække nogle af de større forhåndsomkostninger, så du kan sprede dem ud på mindre afdrag.