2018-07-04

Forretningslån til din restaurant eller pub

Det er vigtigt, at du har fyldt restaurantens køleskab op med friske, lokale produkter til dine middagsmenuer. Hertil kommer udgifterne til ekstra personale, som skal hjælpe i den travle sommerperiode, leasing eller nyindkøb af køkkenudstyr, så dine kokke kan lave den nye menu, og marketing af restaurantens nye menukort til dine kunder – og pludselig er dine driftsomkostninger løbet af sporet. 

Få adgang til arbejdskapital

Det kan være noget af en udfordring for de fleste restauranter og pubber at have nok arbejdskapital til at dække alt. Uden arbejdskapital har mange virksomheder ofte problemer med at finansiere deres daglige driftsomkostninger, såsom løn, udstyr og lagerbeholdning. Desuden kan mangel på arbejdskapital betyde, at virksomheden mange gange er uforberedt på uforudsete udgifter eller nødssituationer. Endelig er det også svært at få virksomheden til at vokse uden arbejdskapital, eller som i dette tilfælde at give din restaurant eller pub noget fornyelse for at få dine kunder til at vende tilbage og for at tiltrække nye kunder.

En løsning til din restaurant eller pub

CapitalBox tager sig af dine behov. Uanset hvilken type restaurant eller pub, du driver, kan du regne med Ferratum Group som en smart, hurtig og ukompliceret långiver af forretningslån. Vi giver hurtige, nemme forretningslån på op til 2.500.000 kr. til pubber og restauranter som din – uden sikkerhedsstillelse. Vores låneansøgning tager under 5 minutter at udfylde, og ansøgningen bliver i reglen godkendt inden for én arbejdsdag. Du får den arbejdskapital, du har brug for, på blot én dag. Ansøg nu!