Oprettet den 17.11.2020
Opdateret den 6.5.2022

De Bedste Værktøjer til at Modernisere din Virksomhed

Digitale værktøjer er kernen af nogle af de mest succesfulde startups for tiden. Der er software eller en app til alt: fremvise dine services or produkter, kommunikere med dine kunder, fakturering, budgettering eller samarbejde. Men ved du hvad? Mange af dem kan du prøve af helt gratis!  

Vi er alle sammen opmærksomme på at ændringer i din virksomhed kan være svære, især i disse usikre tider, men husk at der hjælp at hente i det store udvalg af brugervenlige og fornuftigt prissatte værktøjer, der kan hjælpe dig igennem processen, og måske endda gøre dit liv lidt lettere. 

Ved at investere lidt tid og kræfter i at modernisere nu, kan du højst sandsynligt forberede din virksomhed på fremtiden – og forhåbentlig facilitere din succes på den lange bane. 

For at hjælpe dig på vej i din modernisering, har vi samlet en liste over værktøjer, du kan overveje at implementere i din SMV: 

 1. WordPress kender du nok allerede, og måske har du også en WordPress side. De gør det muligt at lave gratis websites og blogs uden det store besvær. Der er snesevis at gratis, redigerbare og mobilunderstøttende designs, temaer og plugins der kan opfylde de fleste af din virksomheds behov. 

 1. WooCommerce er en open source e-handelsplatform bygget til WordPress. Den kan tilpasses 100% til dine behov og gør det nemt at sælge ting via din WordPress hjemmeside. 

 1. Wix.com er et andet alternativ. Med Wix kan du lave en gratis hjemmeside helt selv med et professionelt udseende. 

 1. Med Shopify abonnerer du på en softwareservice der tillader dig at skabe en hjemmeside, hvor du kan bruge deres shopping-løsning til at sælge, sende og styre dine produkter. Når du bruger deres service, kan du få nem adgang til admin-paneler til at tilføje eller ændre produkter og ordrer. 

 1. Avast antivirus tilbyder en prisvindende antivirus service til Windows, Mac OS og Android. De tilbyder også VPN services, så du kan surfe sikkert og privat på nettet. 

 1. MailChimp er en all-in-one integreret marketingplatform for små virksomheder. De er gået fra deres hovedfunktion som e-mail serviceudbyder til også at lade dig bygge din egen hjemmeside, lave spørgeundersøgelser, vise reklamer og lave automatiserede mailkampagner. Det er nemt at bruge, og de har også en gratis prøveperiode med op til 2000 kontakter. 

 1. Google Suite er en integreret suite af sikre og cloudbaserede apps til samarbejde og produktivitet. Det inkluderer Gmail, Docs, Drive, Calendar, Meet, Sheets og mange flere. Hvis du virksomhed er lige ved at starte op, kan du godt bruge Gmail til at begynde med, men det er et mere professionelt signal man sender med en dedikeret e-mail til din virksomhed. 

 1. Google Analytics er en analyseservice som Google tilbyder. Den tracker og rapporterer trafikken på dine hjemmesider. Når du har en side der kører, er det en god idé at holde øje med hvem dine besøgende er og hvad de gør på din hjemmeside. Google Analytics er et komplekst værktøj, men heldigvis tilbyder Google også gratis online-kurser, så du nemt kan komme i gang. 

 1. Google My Business er et must for enhver fysisk virksomhed. Det er et værktøj der er nemt at bruge. Det er lavet til at hjælpe etablerede virksomheder med at styre deres online tilstedeværelse på Google. Hvis du verificerer og redigerer din virksomheds informationer, gør du det lettere for dine kunder at finde din virksomhed. 

 1. Afhængigt af hvilken industri du er i, kan kontraktstyring være en besværlig og træls opgave. Men du kan tage det helt roligt – der er et stykke software der kan hjælpe dig med det. Software til kontrakter bliver brugt i højere og højere grad i takt med at digitale signaturer bliver anerkendt i lovens øjne. Nu kan din virksomhed styre elektroniske aftaler. Her er et par eksempler på software til kontraktstyring: 

 • DocuSign tilbyder e-signatur på forskellige platforme. 

 • PandaDoc tilbyder dokumentautomation med indbygget e-signatur, workflowstyring og CPQ-funktionalitet. 

 1. Benjamin Franklin sagde engang: “Ved ikke at forberede sig, forbereder man sig på at fejle”. Det betyder meget for din virksomheds position i markedet at du organiserer dit team godt. Det er smart at bruge en app til at styre arbejdet internt i din virksomhed, og på den måde få tingene gjort. Her er nogle apps til at organisere jeres arbejde bedre: 

 • Trello er en web-baseret app til at lave lister. Den er fleksibel, nemt at bruge og gratis. Trello hjælper med at holde styr på opgaverne – store som små. 

 • Asana er godt til grupper med meget fjernarbejde, og med denne app kan du holde hele din organisation fokuseret på deres opgaver og virksomhedens mål. 

 1. Evernote Scannable sørger for at du nemt kan scanne dine løse papirer og holde styr på dem digitalt. 

 1. Software til mødeplanlægning vil gøre det nemt for din virksomhed at holde styr på aftaler og bookinger. Du kan spare en masse tid og planlægge møder uden problemer: 

 • Med online booking hos TimeCenter kan dine kunder booke døgnet rundt. Der følger en populær mobilapp med, så du altid har mødekalenderen i lommen. 

 • SuperSaas tilbyder nem planlægningssoftware til enhver situation. De har 6 pakker til forskellige virksomhedsbehov. 

 • GECKO Booking har en bred vifte af features, der tilsammen udgør et brugervenligt og fleksibelt bookingsystem. 

 1. Kontaktløs betaling gør shopping i fysiske butikker nemt og gnidningsfrit og giver kortere køer. Her er et par services du bør kende til: 

Der er ingen tvivl om at COVID-19 har og fortsat vil påvirke vores måde at drive virksomhed på. Overvej at flytte dit fokus fra de negative sider af pandemien over på de muligheder din virksomhed kan gribe. Én mulighed er f.eks. at modernisere og digitalisere din drift. 

Med flere og flere kunder i e-handel, kontaktløs betaling og afhentnings- og leveringsydelser kan du udnytte værktøjerne på listen, til at få din virksomhed kørt i stilling til succes og vækst. 

Hvis du skal bruge driftskapital til at investere i digitalisering af din virksomhed, er du kommet til det rette sted! Med CapitalBox erhvervslån kan du få den kapital du skal bruge til at digitalisere og modernisere din virksomhed allerede i dag! Indsend en kort låneansøgning og se hvor mange penge din virksomhed kan få.