Oprettet den 31.8.2019
Opdateret den 14.4.2022

Gratis værktøjer og ressourcer for iværksættere

De første få år som iværksætter er altid udfordrende. Set fra den lyse side, så er der adskillige gode, nyskabende og gratis værktøjer, der kan hjælpe dig gennem. Det kan dog være en udfordring at finde dem - internettet er oversvømmet med reklamer og tilbud på betalte ting, og det meste af dit budget er sikkert allerede øremærket til at finansiere idéer, der skal få din virksomhed til at vokse. Derfor har vi begivet os ud på en mission for at finde de mest nyttige værktøjer og ressourcer til iværksættere.

Her er de værktøjer, der kom igennem nåleøjet og med på listen:

Forstå hvordan din virksomhed kan vokse

Coursera

Du har sikkert allerede hørt om Coursera, men vi synes, de skulle med på listen. Gratis online undervisning fra 80+ topuniversiteter & organisationer.

Grow with Google

Grow with Google tilbyder gratis træning og værktøjer, der kan hjælpe dig med at få dine evner, din karriere eller din virksomhed til at gro. Dette kan være en fremragende ressource for bedre at forstå den digitale markedsplads eller træning i, hvordan man udvider internationalt.

Google Trends

Google Trends analyserer populariteten af de hyppigste søgeanmodninger i Google Search på tværs af regioner og sprog. Hjemmesiden bruger grafik til at sammenligne søgevolumen på forskellige forespørgsler over tid for at hjælpe dig med at fortælle vidunderlige historier om vores produkter eller services.

Google til startups

Google for Startups samler en liste af meget nyttige værktøjer og best practices for at lede iværksættere i den rigtige retning.

Meetup

Meetup er en service, der bruges til at organisere online grupper, der står for begivenheder for folk med lignende interesser. Tjek grupper i dit område og se, om du kan møde lokale iværksættere, diskutere strategier og dele succeshistorier med dem.

Medium

Medium er en online publiceringsplatform, et sted hvor ord betyder noget, og læsere kan få indblik i hjernerne på nogle af verdens mest indsigtsfulde forfattere, tænkere og historiefortællere, og finde ud af mere om deres succes, og hvordan de håndterer udfordringer.

Forbliv fokuseret, mens du styrer din virksomhed

Kold tyrker

Undgå distraktioner ved midlertidigt at blokere dig selv fra distraherende hjemmesider.

Trello

Trello er et fremragende værktøj til projektledelse og administration af opgaver. Det bruger visuelle boards, der er fleksible, kan deles og lader dig fylde hvert kort med et ton af detaljer. 

 

Gratis værktøjer til at booste marketingindsatser

MailChimp

Deres gratis abonnement er lavet med særligt henblik på nye virksomheder, der ønsker at øge deres kundekreds gennem e-mailkampagner. MailChimp inkluderer alt det basale, du behøver for at starte med marketing. Det gratis abonnement inkluderer op til 2.000 kontakter og 10.000 udsendelser per måned med en daglig grænse på 2.000.

Google My Business

Med denne service kan du oprette og administrere din gratis Forretningsprofil på Google My Business. Det vil hjælpe med at nå ud til og engagere lokale kunder på tværs af Google Search og Maps.

Facebook for Business

Facebook for Business giver de seneste nyheder, tips og best practices til at hjælpe dig med at opnå dine forretningsmål.

Canva

Canva er er gratis online-værktøj kan du og dit team lave smukke designs. De har en meget simpel træk-og-slip funktion og layouts til at designe, dele og printe visitkort, logoer og præsentationer.

Pixlr

Pixlr byder på et meget nyttigt gratis online billedredigeringsværktøj. Man kan tilføje effekter, filtre, overlays og bruge en mængde andre ekspertværktøjer let for at gøre dine fotos ekstraordinære.

Vi vil elske at høre fra dig om de gratis værktøjer, du synes er mest nyttige, og hvordan du bruger dem. Del meget gerne dine tanker ved at sende os en e-mail til support@capitalbox.dk