Oprettet den 28.4.2020
Opdateret den 14.4.2022

Gratis værktøjer og ressourcer til virksomhedsejere, der er påvirket af COVID-19

Coronavirus krisen har haft en stor indflydelse på små virksomheder. Fra tab af forretning til fjernarbejde er virksomhederne tvunget til hurtigt at tilpasse sig de ændringer, der er forårsaget af coronavirus pandemien.

For at hjælpe dem med at tilpasse sig har flere og flere virksomheder tilbudt deres produkter gratis for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at holde sig kørende gennem disse forvirrende tider.

Konferenceværktøjer

Google: Tilbyder premium-versionen af sin Workplace videochat gratis indtil juli 2020. Deres mål er at hjælpe virksomheder og skoler, der er tvunget til at arbejde hjemmefra på grund af coronavirus. Funktionerne inkluderer at have op til 250 deltagere pr. opkald, live streams kan have op til 100.000 seere inden for et domæne og muligheden for at optage møder og gemme dem på Google Drev.

Adobe: tilbyder Adobe Connect, som er en webkonferenceplatform til møder med op til 25 deltagere. Virksomheder og enkeltpersoner kan frit bruge det indtil 1. juli 2020,

Cisco: tilbyder gratis 90-dages licenser med ubegrænset adgang til Webex. Dette giver din virksomhed mulighed for at være vært for videokonferencer, onlinemøder, skærmdeling og webinarer.

Jamm: tilbyder sit stemme- og videosamarbejdsværktøj til fjernteams, der er gratis for ethvert team i fire måneder.

Zoho Remotely: Tilbyder sine web- og mobilapps gratis til ejere af små virksomheder indtil 1. juli 2020. Det hjælper fjernhold med at kommunikere, samarbejde og være produktive.

BlueJeans: Tilbyder gratis adgang til deres videokonference service til de første respondenter og NGOer i 90 dage.

 

Fjernarbejde

Align Technologies har gjort sin Huddle Tools software gratis tilgængelig for små virksomheder, for at hjælpe teams med at forbedre den flydende kommunikation og styre opdateringer og opgaver gennem coronavirus krisen.

Atlassian, der tilbyder produktivitets- og samarbejdsværktøjer, tilbyder sine cloud produkter gratis til små virksomheder med teams på op til 10 personer.

Microsoft: tilbyder gratis seks måneders Office 365 E1-prøveversion, inklusive Microsoft Teams.

Evernote: tilbyder gratis tilmelding og adgang til Evernote Basic-plan. Tag noter, hold journal, indsæt alt fra internettet. Med Evernote kan du gemme og dele information hurtigt og sikkert.

 

Online

Shopify: Tilbyder en udvidet 90-dages prøveperiode for nye kunder. Klienter der i øjeblikket er i en 14-dages prøveperiode kan du forlænge den uden beregning til 90 dage.

Workplace: Facebook direktør Mark Zuckerberg meddelte den 18. marts, at en af de betalte versioner af virksomhedens sociale netværk til virksomheder, Workplace, vil blive tilbudt gratis til statslige agenturer og nødtjenester i 12 måneder.

 

Læring

LinkedIn tilbyder 17 gratis LinkedIn Learning-kurser, herunder tip til, hvordan du kan forblive produktiv, opbygge relationer, når du ikke er ansigt til ansigt, bruge virtuelle mødeværktøjer og afbalancere familie og arbejde på en sund måde.

Codeacademy: Tilbyder 10.000 gratis stipendier til Codecademy Pro til gymnasier og universitetsstuderende over hele verden resten af skoleåret.

 

Marketing

Omniconvert, A / B-test, webtilpasning, overlays, avancerede segmenteringsplatforme tilbyder 5 millioner euro i kreditter hos Omniconvert.

Hootsuite tilbyder gratis adgang til sit professionelle abonnement for sin platform for sociale medier til 1. juli 2020.

Moz tilbyder gratis adgang til mere end et dusin af sine Moz Academy SEO kurser gennem 31. maj 2020, der dækker emner, der starter med nøgleordsundersøgelser til grundlæggende backlink og mere.

 

Andre tjenester

WeTransfer har åbnet sit samarbejdspræsentationsværktøj, Paste Pro, i tre måneder gratis for nye teams, der tilslutter sig platformen.

Headspace: tilbyder gratis meditationer, du kan lytte til når som helst.