Oprettet den 4.7.2018
Opdateret den 2.6.2022

Erhvervslån til din restaurant eller pub

Det er vigtigt, at du har fyldt restaurantens køleskab op med friske, lokale produkter til dine middagsmenuer. Hertil kommer udgifterne til ekstra personale, som skal hjælpe i den travle sommerperiode, leasing eller nyindkøb af køkkenudstyr, så dine kokke kan lave den nye menu, og marketing af restaurantens nye menukort til dine kunder – og pludselig er dine driftsomkostninger løbet af sporet. 

Som regel skal man nå en helt masse ting på samme tid, når man styrer en succesfuld bar eller restaurant. Alt lige fra personaleledelse og marketing til at sørge for at lageret er fyldt op og huslejen er betalt. Der er sjældent et stille øjeblik. 

Selv de mest succesfulde restauranter og barer kan løbe ind i problemer, når de gennemgår enten travle eller sløve sæsoner, skal dække uventede omkostninger til udstyr og reparationer, eller måske har problemer med for store bestillinger af varer, der skal betales med det samme. 

Den rette finansiering kan hjælpe i disse situationer. Virksomheder i din branche vælger typisk en stående kredit eller et kortfristet lån til at jævne cashflowet lidt ud, købe nyt udstyr eller betale for varer. Det er på den måde et erhvervslån kan hjælpe din restaurant eller bar. 

Hvornår du bør overveje et erhvervslån til din restaurant 

Indkøb af forsyninger 

Et velfyldt køkken er nødvendigt for at holde dine kunder glade. Samtidigt kan det blive meget dyrt for dig, hvis dine leverandører kræver betaling med det samme. Hurtig adgang til ekstra kapital kan gøre det nemmere og mindre stresset at bestille varer, så du kan fokusere på andre dele af din virksomhed. 

Finansiering af udstyr og reparationer 

Intet varer evigt. Som ejer af en restaurant eller bar ved du alt om dette. Indkøb af køleskabe, komfurer og ovne er ikke just billigt. For at holde din virksomhed attraktiv, har du måske endda behov for at re-dekorere dine lokaler relativt ofte. Et kortfristet erhvervslån er en god mulighed for at tage trykket af de mange omkostninger, der er ved større indkøb og investeringer. 

Hold styr på sæsonudsving 

Som ejer af en restaurant eller bar er det vigtigt at holde styr på sæsonudsving. Selvom efterspørgslen er lav, skal du stadig have varer klar. I den slags tider kan det være besværligt at styre en virksomheds cashflow. Hurtig adgang til ekstra kapital kan være en stor hjælp, når sæsonudsving skal håndteres, så din virksomhed kan være stabil året rundt. 

Få adgang til arbejdskapital

Det kan være noget af en udfordring for de fleste restauranter og pubber at have nok arbejdskapital til at dække alt. Uden arbejdskapital har mange virksomheder ofte problemer med at finansiere deres daglige driftsomkostninger, såsom løn, udstyr og lagerbeholdning. Desuden kan mangel på arbejdskapital betyde, at virksomheden mange gange er uforberedt på uforudsete udgifter eller nødssituationer. Endelig er det også svært at få virksomheden til at vokse uden arbejdskapital, eller som i dette tilfælde at give din restaurant eller pub noget fornyelse for at få dine kunder til at vende tilbage og for at tiltrække nye kunder.

En løsning til din restaurant eller pub

CapitalBox tager sig af dine behov. Uanset hvilken type restaurant eller pub, du driver, kan du regne med Multitude som en smart, hurtig og ukompliceret långiver af forretningslån. Vi giver hurtige, nemme forretningslån på op til 2.500.000 kr. til pubber og restauranter som din – uden sikkerhedsstillelse. Vores låneansøgning tager under 5 minutter at udfylde, og ansøgningen bliver i reglen godkendt inden for én arbejdsdag. Du får den arbejdskapital, du har brug for, på blot én dag.

 

Ansøg nu!