Oprettet den 4.7.2018
Opdateret den 3.6.2022

Vækst forretningen med et forretningslån til din rengøringsvirksomhed

Når det handler om markedsefterspørgsel, er rengøringsindustrien en af de brancher, hvor efterspørgslen altid vil være stor. Så længe vi arbejder på kontor og i kontorbygninger, vil der altid være et behov for rengøring.

Uanset om du har et erhvervsrengøringsselskab, et selskab, der gør rent hos private, eller måske et specialiseret vaskeri- eller renserifirma, så er der et svimlende antal forskellige maskiner, som er nødvendige, for at du kan køre din forretning – flere end i andre brancher.

Lige fra højtryksrensere, vinduespudsersystemer, almindelige støvsugere og vådstøvsugere, gulvbonere, gulvvaske- og tørremaskiner til trægulve, flisegulve og tæpper. Der er ingen anden branche, der som rengøringsbranchen, i den grad fordrer det rigtige udstyr.

Samtidig har du måske brug for at dække huller i dit cashflow, imens du venter på at dine kunder betaler dig. Sæsonudsving er altid et problem, og forsyninger købes som regel i store partier. 

Den rette finansiering kan hjælpe i disse situationer. Du kan bruge en kredit eller et kortfristet erhvervslån til at udjævne af dit cashflow, købe større ind eller ansætte flere medarbejdere. Dette er hvordan et erhvervslån kan hjælpe din rengøringsvirksomhed. 

Hvornår du bør overveje et erhvervslån til din rengøringsvirksomhed 

Indkøb af udstyr 

Det er essentielt at have det rette udstyr. Højtryksrensere, vinduespudsere, våde og tørre støvsugere, poleremaskiner osv. Ethvert stykke professionelt rengøringsudstyr kan kræve en signifikant investering. Et kortfristet erhvervslån kan være en god mulighed for at absorbere nogle af de større forhåndsomkostninger. 

Udvid din virksomhed 

Vil du købe en varevogn mere, så du kan tilbyde flere services, eller ansætte flere medarbejdere? Det kan være et stort spring for din virksomhed, men ofte er det nødvendigt. Et kortfristet erhvervslån kan være et godt værktøj til at dække nogle af de større forhåndsomkostninger, så du kan sprede dem ud på mindre afdrag. 

Hold forretningen oven vande

Vi har fuld forståelse for, at en stor del af din arbejdskapital er bundet til køb eller leasing af nyt udstyr, når du kører en rengøringsforretning – for ikke at nævne varevogn, varelager og bygninger (hvis du har et renseri eller et andet specialiseret vaskeri).

Eftersom rengøringsmaskiner og udstyr er så vigtige for, at du kan drive din forretning, er det aldeles livsvigtigt at kunne reagere, hvis det uundgåelige sker, og noget af udstyret går i stykker, så det ikke påvirker virksomheden negativt. 

Krystalklare forretningslån

Det kan være en udfordring for de fleste små og mellemstore virksomheder at have nok arbejdskapital til at vedligeholde og indkøbe nyt udstyr. Derfor har vi skabt CapitalBox, så vi kan give dig den arbejdskapital, du har brug for, når du har brug for den. Forretningsgangen er helt gennemsigtig, og du kan regne med CapitalBox, når du har brug for smarte, hurtige og ukomplicerede forretningslån. 

CapitalBox giver hurtige, nemme lån på op til 2.500.000 kr. til rengøringsfirmaer som dit – uden sikkerhedsstillelse. Vores ansøgning tager under 5 minutter at udfylde, og den gennemsnitlige ansøgning bliver godkendt inden for én arbejdsdag. Du får den arbejdskapital, du har brug for, på blot én dag. 

Din virksomhed kører glat som et nybonet gulv med CapitalBox.