2018-06-01

Tandlæger

Kviklån med et smil

Hvis du driver en tandlægeklinik, kan vi godt forstå, at dit omdømme betyder alt. Udover at kunne tilbyde det sidste nye inden for tandteknik, er det at kunne give den bedste patientoplevelse i de reneste, sikreste og mest hygiejniske omgivelser noget, vi ved, at du tager meget alvorligt. 

Det er yderst vigtigt at købe eller lease det seneste tandlægeudstyr, så du kan bibringe de sidste nye landvindinger inden for tandteknik til dine kunder, hvad enten det drejer sig om et nyt røntgenapparat, blegemiddel, autoklave eller kompressor, men det kan også være meget dyrt.

Udover udstyret er en stor del af din arbejdskapital ofte bundet op i andre ting, som bruges i din praksis, f.eks. varelager, løn eller kontorartikler.

Noget at grine ad

At have nok arbejdskapital til at tage sig af alting kan være svært for de fleste små og mellemstore virksomheder. Vi har skabt CapitalBox for at kunne yde kviklån til din forretning, når du har brug for det. Du kan regne med CapitalBox, når det kommer til smarte, hurtige og ukomplicerede kviklån til din tandlægepraksis, så du kan beholde smilet på læben.

CapitalBox yder hurtige, nemme lån på op til 2.500.000 kr. til tandlægeklinikker lige som din – uden sikkerhedsstillelse. Vores ansøgning tager under 5 minutter at udfylde, og den gennemsnitlige ansøgning bliver godkendt inden for én arbejdsdag. Du får den arbejdskapital, du har brug for, på blot én dag.