Oprettet den 1.6.2018
Opdateret den 3.6.2022

Erhvervslån til din tandklinik 

Omdømme betyder alt, når du driver en tandklinik. Udover at tilbyde god behandling, skal man også give en så god kundeoplevelse som overhovedet muligt. Vedligeholdelse af og investeringer i nyt udstyr sammen med ansættelse af godt personale er essentielt, hvis du vil tilbyde den høje kvalitet, dine patienter forventer af din klinik. 

Selv den mest succesfulde klinik kan løbe ind i problemer, når der skal dækkes uventede udgifter til indkøb eller reparationer. 

Den rette finansiering kan hjælpe i disse situationer. Du kan bruge en kredit eller et kortfristet erhvervslån til at købe nyt udstyr eller lægge forudbetalinger for varer. Dette er hvordan et erhvervslån kan hjælpe din tandklinik. 

Hvornår du bør overveje et erhvervslån til din tandklinik 

Udvid din klinik 

Udover god behandling hos tandlægen, sætter patienter også pris på convenience. En udvidelse af din klinik betyder at du skal investere i ny service, som dine patienter har brug for, eller åbning af en ny klinik, der er tættere på en gruppe patienter. Uanset om det er indkøb af udstyr til nye behandlinger, leje af et større kontor eller åbningen af en ny klinik, kan et kortfristet erhvervslån kan være en god mulighed for din klinik, til at absorbere de forhåndsomkostninger der dukker op. 

Finansiering af forsyninger og udstyr 

Daglige aktiviteter som fyldninger, kroner og andre aktiviteter dræner lagrene, men forsyningerne er dyre og skal købes i store partier. Samtidigt er større udstyr som røntgen-maskiner og operationslamper dyrt, og en stor investering for klinikker af enhver størrelse. Et kortfristet erhvervslån kan være et godt værktøj til at dække nogle af de større forhåndsomkostninger, så du kan sprede dem ud på mindre afdrag. 

 

Kviklån med et smil

Hvis du driver en tandlægeklinik, kan vi godt forstå, at dit omdømme betyder alt. Udover at kunne tilbyde det sidste nye inden for tandteknik, er det at kunne give den bedste patientoplevelse i de reneste, sikreste og mest hygiejniske omgivelser noget, vi ved, at du tager meget alvorligt. 

Det er yderst vigtigt at købe eller lease det seneste tandlægeudstyr, så du kan bibringe de sidste nye landvindinger inden for tandteknik til dine kunder, hvad enten det drejer sig om et nyt røntgenapparat, blegemiddel, autoklave eller kompressor, men det kan også være meget dyrt.

Udover udstyret er en stor del af din arbejdskapital ofte bundet op i andre ting, som bruges i din praksis, f.eks. varelager, løn eller kontorartikler.

Noget at grine ad

At have nok arbejdskapital til at tage sig af alting kan være svært for de fleste små og mellemstore virksomheder. Vi har skabt CapitalBox for at kunne yde kviklån til din forretning, når du har brug for det. Du kan regne med CapitalBox, når det kommer til smarte, hurtige og ukomplicerede kviklån til din tandlægepraksis, så du kan beholde smilet på læben.

CapitalBox yder hurtige, nemme lån på op til 2.500.000 kr. til tandlægeklinikker lige som din – uden sikkerhedsstillelse. Vores ansøgning tager under 2 minutter at udfylde, og den gennemsnitlige ansøgning bliver godkendt inden for én arbejdsdag. Du får den arbejdskapital, du har brug for, på blot én dag.