2018-06-12

Transport og logistik

Sæt gang i hjulene på din transportvirksomhed

Stigningen i e-handel og detailkæmpen Amazon har skabt et boom inden for transport- og logistikbranchen.  Globalisering og forbrugeradfærd har betydet, at produkter sendes og leveres til og fra alle verdenshjørner.   Både når det gælder luft, jernbane, vej og vand er transport- og logistikindustrien stor og varieret.  Fra enkeltvirksomheder til en hel flåde af transportkøretøjer og uanset om din virksomhed arbejder med fragtlogistik, supply chain management, kurerservice eller passagertransport, spiller din virksomhed en vigtig rolle, der bringer mennesker og/eller produkter sammen.

Sørg for, at din virksomhed kører

Uanset om det gælder vedligeholdelse af køretøjer, køb eller leje af nye køretøjer, installation af ny computersoftware til sporing af forsendelser, opgørelser eller betaling af lønninger, kan det at have nok driftskapital til at drive din transport- og logistikvirksomhed, være udfordrende. Tilføj, at moder natur af og til beslutter at skabe kaos på himlen eller på vejene med sne, skybrud eller oversvømmelser. Sådanne begivenheder påvirker selv de største multinationale virksomheder.

Nu kører det for dig

Vi har skabt CapitalBox for at levere arbejdskapital til din virksomhed, når du har brug for det. CapitalBox yder hurtige og nemme lån på op til 2.500.000 kr til transport- og logistikvirksomheder som din - og kræver ingen sikkerhedsstillelse. 

Du kan regne med CapitalBox, når det gælder intelligente, hurtige og ukomplicerede erhvervslån. Vores ansøgning tager under 5 minutter at udfylde, og den gennemsnitlige ansøgning bliver godkendt inden for én arbejdsdag. Derefter modtager du den arbejdskapital, du behøver dagen efter.

Med CapitalBox kommer du videre.

Læs, hvad en af vores glade kunder har at sige om sit CapitalBox forretningslån: 

"Alle, der driver en virksomhed, ved, at arbejdskapitalen er lige så vigtig som at trække vejret – det er en nødvendighed. CapitalBox forstår, at en forretning godt kan være velfungerende, trods manglen på arbejdskapital. De lyttede til os med et åbent sind, fuld gennemsigtighed og gensidig tillid og forstod vores behov på samme måde som enhver anden god forretningspartner. Med den hurtige hjælp vi modtog fra CapitalBox, kunne vi dække et korterevarende likviditetsbehov i løbet af kun 24 timer. 

Deres hurtige og professionelle tilgang gjorde et varigt indtryk, som vi sent skal glemme." – Mats Holmgren. Ansøg nu!