Oprettet den 15.12.2021
Opdateret den 25.1.2022

Vækst med CapitalBox – hurtigt og nemt

At låne penge direkte betyder at ansøge om et lån på få minutter og dermed sikre den driftskapital du har brug for til din virksomhed, hurtigt, nemt og sikkert.

Vi mener, vi har det rigtige tilbud til små og mellemstore danske virksomheder. Dette gælder specielt for selvstændige og enkeltmandsvirksomheder. For vi flytter os i takt med din forretning. Vi optimerer konstant processer og systemer for at holde momentum og være i stand til at tilbyde et erhvervslån, så dynamiske virksomheder kan realisere deres planer og nå deres vækstmål.

Hurtig og nem ansøgning om erhvervslån

 

Når iværksættere ansøger om et erhvervslån hos CapitalBox, beder vi om nogle få grundlæggende oplysninger om deres virksomhed og dem selv. Den absolutte minimumsinformation i vores online ansøgning er virksomhedens e-mailadresse, telefonnummer og cvr-nummer. Vi bruger oplysningerne til at kontakte dig og til at vurdere, hvor meget kapital vi kan låne dig og din virksomhed.

Når vi har modtaget din ansøgning, bliver din sag overtaget af en lånerådgiver, som holder dig opdateret om status for din ansøgning og afklarer eventuelle yderligere detaljer ved den. Gennem hele denne proces behandles dine oplysninger med sikkerhed på bankniveau. Vi prioriterer din fortrolighed højt og overholder GDPR-kravene.

Samtidig genererer vores administrative systemer en kreditvurdering ud fra din ansøgning, og den bliver gennemgået af en af vores kredit eksperter – en underwriter. Uanset, hvad ekspertens beslutning bliver, vil din lånerådgiver holde dig opdateret om din ansøgning. Din lånerådgiver kan også kontakte dig for at få yderligere dokumenter, så du kan få det bedst mulige tilbud på erhvervslånet.

 

Vi værdsætter din tid

 

Hvis vi er enige om tilbuddet, sender vi dig kontrakten, som du kan gennemgå og underskrive online (ved hjælp af DocuSign). Så snart aftalen er underskrevet, sender vi dit lånebeløb til din bankkonto. Du kan forvente at modtage beløbet allerede samme dag (alt efter behandlingstiden bankerne imellem).

Hele processen kan derfor gå så hurtigt som et par timer, fra du beslutter dig for at ansøge om et erhvervslån hos os, til du kan begynde at bruge din ekstra kapital.

I nogle tilfælde – når vi for eksempel har brug for ekstra information om din virksomhed, eller når vi ikke kan få fat på dig – kan det tage længere tid end én hverdag. Men selv i de tilfælde vil vores ansøgnings- og behandlingstid stadig være langt hurtigere end hos en bank. Og mere miljøvenlig (da vi ikke bruger papir i vores processer, og du kan gennemføre det hele online).

Takket være den hurtige proces med ansøgning om erhvervslån og hurtige udbetalinger har vi hjulpet mange virksomheder, der havde brug for hurtig arbejdskapital til at komme videre og til at skabe vækst. Virksomhedslånet kan for eksempel hjælpe med:

  • at dække driftsomkostninger på kort sigt
  • at købe store maskiner
  • at opgradere et bageri
  • at forhåndsfinansiere arrangementer (konferencer, koncerter)
  • at forhåndsfinansiere sæsonbestemte virksomheder
  • at renovere en restaurant
  • at udvide til ny lokation (restaurant, klinik)
  • at dække kortsigtede behov for driftskapital, indskud, lønninger og leverandører.

Læs flere eksempler på hvad virksomheder kan bruge erhvervslån til her.

 

Vækst med CapitalBox

 

Når du vælger vores hurtige erhvervslån, vælger du også en långiver, der gør processen med at sikre øjeblikkelig finansiering hurtig og nem for iværksættere. En långiver, der kan træffe den rigtige og rettidige beslutning for at hjælpe din virksomhed. Et erhvervslån, der kan finansieres i løbet af få dage og nogle gange endda samme dag, som du ansøger. Kan du opleve samme hastighed med en bank? Med banken administration, godkendelsesprocedurer og mange lag af medarbejdere kan det tage uger, før et erhvervslån går igennem.

 

Ansøg om et erhvervslån