Oprettet den 10.1.2022
Opdateret den 8.7.2022

Find det bedste erhvervslån til din virksomhed

Er du på udkig efter det bedste erhvervslån til din virksomhed? Har du problemer med at finde ud af, hvordan man egentlig finder god erhvervsfinansiering? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her kan du nemlig finde ud af, hvad du skal overveje for at få det bedste erhvervslån allerede i dag. 

Hvilken lånetype passer bedst til dit erhvervslån? 

Når det kommer til erhvervslån online, er der masser af muligheder i form af forskellige lånetyper. Det er derfor vigtigt, at du gør dig dine overvejelser omkring, hvilken af disse typer der netop passer bedst til din situation og din virksomhed. Er det store beløb til blandt andet finansiering af bygninger, kan det være en fordel at vælge en lånetype, der har en længere løbetid. I andre situationer er det måske en større fordel, at lånet ikke varer så længe, så man hurtigt kan betale lånet af igen. Læs om alternativer til banklån her.

Hvor hurtigt skal du bruge kapitalen? 

Du bør også overveje, hvor hurtigt du skal bruge pengene fra dit lån. Har du brug for dem hurtigt, er det vigtigt at overveje og tage beslutningen hurtigst muligt. Her kan det også være en fordel at komme i kontakt med en professionel, som kan hjælpe dig igennem din situation. Hurtige erhvervslån kan ofte udbetale dit lån indenfor 24 timer fra du ansøger.

Det kan nemlig være nødvendigt hurtigt at kunne få ny kapital ind i virksomheden, så man fortsat kan tage beslutninger og handle hurtigt på de ting, der sker på markedet. Husk at der hjælp at hente hos Capitalbox.dk. Du kan læse meget mere om mulighederne med et virksomhedslån, og hvor hurtigt du kan få kapitalen lige her.  

Hvor meget kapital har du brug for? 

Selvom det muligvis er noget af det første, man tænker over, er det stadig en faktor, man bør overveje nøje. Det har trods alt stor indflydelse på det erhvervslån, du vælger at tage i sidste ende. Derfor er det også en god idé at sammenligne dine lånemuligheder. Her hos Capitalbox.dk kan du eksempelvis låne helt op til 2.500.000 kroner.  

Når du har fundet ud af, hvilket beløb du rent faktisk har brug for, kan du her på siden indsende en ansøgning, som vi svarer på inden for ganske kort tid. Der er naturligvis nogle faktorer, der skal være opfyldt, før vi kan give dig lånet. Derudover kan en god kreditvurdering være med til at gøre lånet endnu bedre for dig og din virksomhed.  

Men hvad er en kreditvurdering egentlig? 

I bund og grund er en kreditvurdering en vurdering omkring, hvor sandsynligt det er, at du kan betale lånet tilbage igen, og hvordan virksomhedens generelle økonomi ser ud. Det har stor indflydelse på, om låneudbydere vil tilbyde din virksomhed et lån. Her vil man blandt andet tjekke, om du er registreret i RKI.  

En negativ kreditvurdering vil typisk gøre det sværere at få låneudbydere og investorer til at investere i virksomheden, hvorimod en positiv kreditvurdering vil gøre det modsatte. Derfor er målet altid at have en positiv kreditvurdering, når man er på udkig efter et virksomhedslån. 

Vil du gerne læse mere om, hvordan du kan opretholde en god kreditvurdering i din virksomhed? Så kan du her læse vores guide, der giver dig fem trin til, hvordan du oparbejder en god kreditvurdering. 

Overvej et erhvervslån uden sikkerhed 

Har din virksomhed en positiv kreditværdighed? Så bør du måske også overveje et erhvervslån uden sikkerhed. Et erhvervslån uden sikkerhed betyder, at din virksomhed ikke stiller nogen sikkerhed i form af værdifulde fysiske aktiver. Dette er nemlig typisk en nødvendighed, hvis du tager et lån fra eksempelvis en bank.  

Med et erhvervslån uden sikkerhed vil man som långiver gå ind at vurdere, hvorvidt virksomheden er sund og rask, hvor længe virksomheden har eksisteret og flere andre faktorer. Det er en stor fordel, hvis du står i en situation med din virksomhed, hvor du har brug for kapital, men egentlig ikke har fysiske aktiver, du kan bruge som sikkerhed. Det er ofte en god mulighed for selvstændige.

Dette er også en mulighed hos Capitalbox.dk. Her kræves der personlig garanti for lånet, men ikke sikkerhed i ejerens personlige aktiver. Lyder dette som det bedste erhvervslån for dig, men har du spørgsmål omkring denne lånetype, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Hvordan finder du så det bedste erhvervslån? 

Som du allerede kan se nu, er der en masse ting, der skal overvejes, inden man kigger efter finansiering af virksomhed. For at finde det erhvervslån som passer bedst til dig, kan du undersøge markedet og se hvad de forskellige udbydere kan tilbyde. Ud over prisen på lånet, kan du også overveje hvad der ellers er vigtigt for dig. For eksempel kan det være godt at have en fleksibel låneaftale, så du ikke risikerer at skulle betale en masse ekstra gebyr hvis du vil tilbagebetale lånet tidligere, eller hvis du har behov for at skubbe datoen for et afdrag. 

Hos Capitalbox.dk får du ikke bare et hvilket som helst erhvervslån. Her bliver der taget højde for din virksomheds situation og alle de detaljer og oplysninger, du kan give os. Så kan vi nemlig give dig det bedste erhvervslån til den situation, du står i. Det tager kun et kort øjeblik, og du vil typisk have din nye kapital inden for 24 timer. 

Hvilke muligheder er der inden for erhvervsfinansiering?  

Leder du efter et godt lån til iværksætter? Eller skal du bare bruge hurtige erhvervslån? Så har du stadig masser af muligheder. Der er dog flere ting, man skal være opmærksom på, hvis man gerne vil have et hurtigt erhvervslån. Et hurtigt erhvervslån er nemlig ikke nødvendigvis det bedste erhvervslån for dig.  

Et hurtigt erhvervslån giver dig selvfølgelig mulighed for at få kapitalen hurtigere til din virksomhed. Derudover sparer du masser af tid og papirarbejde i forhold til et lån ved en bank. Desuden behøver du heller ikke tænke på investorer i din virksomhed. Med et erhvervslån beholder du 100 % kontrol over din virksomhed, hvilket især kan være en fordel, hvis virksomheden ikke er særlig stor. 

En ulempe ved erhvervslån er, at det altid koster penge at få lånet. Derfor bør du altid bruge tid på at læse hele aftalen igennem. En anden ulempe ved et erhvervslån er, at rentesatsen typisk er højere. Der er dog mere og mere konkurrence på markedet, hvilket er til fordel for virksomhedsejerne.  

Vær altid opmærksom på snyd med erhvervslån 

Når du leder efter kapital til din virksomhed, vil der altid være nogle, der er ude efter at snyde dig. Derfor bør du altid tjekke låneudbydernes troværdighed. Det kan du blandt andet gøre på finanstilsynets hjemmeside.  

Derudover bør du altid læse aftalen på dit erhvervslån grundigt igennem. Selvom papirarbejde i mange tilfælde kan være trættende og tidskrævende, kan det have stor betydning i forhold til ikke at blive snydt.  

Vil du vide endnu mere om, hvordan du bedst muligt undgår bedrageri? Så kan du læse meget mere lige her. 

Få det bedste erhvervslån allerede i dag

Har du overvejet de mange faktorer i forhold til dit bedste erhvervslån? Så kan du slå til allerede i dag ved at sende os en ansøgning. Hos Capitalbox.dk får du alt fra billige erhvervslån til hurtige erhvervslån.  

Og har du spørgsmål, eller er du i tvivl omkring dele af lånet, sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Så sikrer vi nemlig, at du hurtigt og sikkert får det bedste erhvervslån, så du kan fokusere på at komme videre med din virksomhed. 

Ansøg om erhvervslån