2019-06-26

Sådan kan SMV'er blive bevilliget et forretningslån

Mange ejere af små virksomheder tror, at de aldrig kan blive godkendt til et lån, fordi de er blevet afvist af en bank – men det er ikke rigtigt. Der er forskellige ting, man bør overveje, når man ser sig om efter et forretningslån og en af dem er at lede efter andre typer udlånere.

Du behøver ikke nødvendigvis have den perfekte kreditscore eller have været i gang i flere år for at få et erhvervslån. Forretningsudlånere ser ofte på en lang række faktorer for at afgøre, hvorvidt de vil tilbyde dig et lån. Disse faktorer kan omfatte:

1. Sådan imødekommer du minimumskravene til et forretningslån

Hvis du kan opfylde udlånerens minimumskrav, er du en stærk kandidat til et forretningslån. Nogle udlånere er i en vis grad fleksible, men din bedste chance for at blive godkendt er, hvis du opfylder eller overgår alle udlånerens krav.

Hvis du hurtigt kan tilvejebringe præcis og yderligere dokumentation vil det også hjælpe dig med at stå stærkere som låneansøger til et virksomhedslån.

2. En stærk forretningsplan

Hvis du har en klar, solid forretningsplan, giver det et godt indblik i, hvordan du styrer din virksomhed og planlægger at få den til at vokse. Det kan give udlåneren mere tillid til din virksomhed, hvilket igen øger dine chancer for at blive godkendt til et lån.

Få et forretningslån til din lille virksomhed i dag.