Iværksætteri

CapitalBox Guide til skattefradrag 2021
2021-11-02
Se, hvor din virksomhed kan få skattefradrag, og begynd allerede nu at geninvestere pengene i at udvikle din virksomhed.
CapitalBox Kreditvurdering af virksomhed
2021-10-29
Ved du, hvad en kreditvurdering af en virksomhed indebærer? Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du kan påvirke din kreditvurdering.
CapitalBox forretningsplan
2021-10-14
En forretningsplan kan være afgørende for iværksættere. Læs om, hvilke fordele du har ved at følge en forretningsplan.
capitalbox-virksomhed-finanskalender
2021-09-02
Få styr på dine betalinger i 2. halvår af 2021. Læs her, hvilke datoer du bør være opmærksom på som selvstændig og SMV.
capitalbox_virksomhedens_likviditet
2021-07-02
En virksomheds likviditet er et centralt begreb i forretningsøkonomi og en grundlæggende forudsætning for at drive forretning – læs mere om likviditet, og hvordan man forbedrer den!
genåbne_din_virksomhed
2020-06-22
Ejere af små virksomheder verden over er spændte på at åbne deres virksomheder igen. Læs vores gode råd til hvordan du kommer godt igennem genåbningsprocessen.
markedsføring-under-en-global-krise
2020-05-26
I tider med store økonomiske problemer er virksomheder tvunget til at tage svære beslutninger. Virksomheder tyer til at skære i deres omkostninger som det første. Mange virksomhedsejere kommer frem til, at marketing er sådan en ting. Erfaring og forskning viser at det kan give bagslag, og skabe flere problemer end det løser. 
konkurrentundersøgelser
2020-05-19
Det kan faktisk være godt at have konkurrenter. Det er mistænkeligt, når der ikke er nogle alternativer. Tjek vores liste af metoder, så du ikke misser nogen.
Gratis værktøjer
2020-04-28
Mange virksomheder har forbedret sig i forhold til at hjælpe SMVer med at overvinde coronavirus-krisen. Se de gratis værktøjer og ressourcer, der kan hjælpe dig og dine medarbejdere med at holde dig kørende i løbet af disse forvirrende tider.
strategier
2020-04-08
Stræb efter fremragende kundeservice | Fokus på din kunde er en effektiv strategi, der kan garantere langsigtet stabilitet for din virksomhed. Du kan gøre dette ved at sikre dig at enhver oplevelse for din kunde er umagen værd.
kvinde bruger laptop
2019-11-08

Højtiden kan ofte vise sig at være den travleste tid på året for nogle små og mellemstore virksomheder.  Den starter med Black Friday, fortsætter med Cyber Monday og afsluttes med julehandlen. 

2019-08-31
Tjek vores liste, som du ikke må gå glip af, over de bedste gratis værktøjer og ressourcer, der udgør glimrende alternativer til de mest populære betalte værktøjer og services.
finansiel råd
2019-05-17

Små og mellemstore virksomheder er kernen i den europæiske økonomi. De repræsenterer mere end 99 % af alle virksomheder i EU, de beskæftiger to ud af tre medarbejdere og producerer 57 cent af hver euro.

kreditplan lille mellemstore virksomhedslån
2019-05-08
Det er almindeligt kendt i tidens økonomi, at det er en god idé, at man opretholder en god personlig kreditværdighed. En god kreditværdighed i forretningssammenhænge fungerer på næsten samme måde. Lad os derfor se på, hvordan du kan maksimere din indsats, så du sikrer, at din virksomhed vækster.
En dag i en SMV-ejers liv
2018-05-28

Hvis du leder en lille eller mellemstor virksomhed, ved du alt om, at det ikke er som at arbejde fra 8-16.  Det tidspunkt, hvor de fleste almindeligvis tager hjem fra arbejde, svarer ca. til en halv arbejdsdag for dem, der leder en mindre virksomhed.