Oprettet den 12.5.2020
Opdateret den 19.7.2022

Erhvervsfinansiering til skønhedsklinikker, frisører og beauty-branchen

Beauty-branchen er i konstant udvikling. Nye behandlingstyper bliver populære og trends ændrer sig. Det kan være svært (og dyrt) at følge med i din klinik, men det kan være nødvendigt for at følge kunderne og efterspørgslen. 

Skal du efteruddanne en af dine medarbejdere, eller drømmer du om at give salonen en makeover, kan det blive en tung udgift i budgettet. Det kan også være at du har store sæsonudsving og det kniber med at betale regningerne i nogle måneder. Har du lagt et likviditetsbudget? Det kan hjælpe dig med at skabe overblik i indtægter og betalinger.

Ekstern finansiering kan være løsningen til din salon. I denne artikel beskriver vi hvordan virksomhedsfinansiering kan fungere for dig.

Hvem kan bruge virksomhedsfinansiering?

Virksomhedsfinansiering er til dig, som har et behov for mere kapital i virksomheden. Det kan være at der er måneder hvor omsætningen er for lav til at betale huslejen, men det kan også være at du vil udvide og har brug for penge, for eksempel, til flytningen. 

Virksomhedsfinansiering kan blandt andet bruges af:

  • Frisører

  • Skønhedsklinikker og saloner

  • Wellness

  • Beauty-branchen

8 eksempler på hvad erhvervsfinansiering kan bruges til

Er du i tvivl om, hvad erhvervsfinansiering kan bruges til, har vi kommer vi her med 8 bud på hvordan din forretning kan vækste med hjælp af ekstra kapital.

Indkøb af forsyninger 

Shampoo, olier, salte, styling produkter og mange produkter skal der til. Men det løber alt sammen op. Ofte kan du opnå bedre priser ved at købe stort ind hos dine leverandører, men det betyder også at du skal binde mere kapital i produkterne. Med en kassekredit har du fleksibilitet til at slå til når du får et godt tilbud og fylde lageret op billigst muligt. 

Udvid din virksomhed 

Vil du udvide dine lokaler eller vil du åbne endnu en klinik? Det kan være et stort spring for din virksomhed, men det samtidig en fantastisk mulighed for at vækste en forretning. Et iværksætterlån kan være et godt værktøj til at dække nogle af omkostningerne, for eksempel ved ommøblering eller depositum på huslejen.

Indkøb af maskiner og behandlingsudstyr

Kroppen er det vigtigeste redskab vi har og derfor skal vi passe godt på det. Vores kroppe fortjener kun det bedste, så når det kommer til skønhedsbehandlinger skal udstyret også være i orden. Desværre koster god kvalitet også mange penge. Derfor kan du, for eksempel, bruge et lån til køb af ny laser, eller andet dyrt behandlingsudstyr.

Omlægning til naturplejemidler

I takt med vores øgede fokus på miljøet og økologi, stiger efterspørgslen også på naturlige behandlingsmidler i skønhedsindustrien. Det kan godt kræve lidt ekstra fra din salon, i køb og oplæring i nye produkter, eller måske en grønnere indstilling og mindske miljøspild i klinikken. Brug kassekreditten som en buffer ved for uforudsete udgifter i forbindelse med omlægningen.

Nyt inventar

Er det tid til fornyelse i salonen, eller skal du flytte i nye lokaler, kan det koste dyrt i nyt inventar. Nye klinikstole, en ny receptionsdisk eller nye behandlerbrikse bliver hurtigt store udgifter. Derfor kan en kassekredit eller et erhvervslån hjælpe dig med at bære omkostningerne, så du stadig kan vise klinikken frem fra sin bedste side!

Rengøring

Der er ingen tvivl om hvor vigtigt det er at klinikken er ordentligt rengjort og behandlingsudstyret står klar. Du kan bruge virksomhedsfinansiering til at ansætte ekstra rengøringshjælp eller måske købe maskiner til sterilisering af udstyr.

Markedsføring

Skal hjemmesiden have en overhaling? Der er hård konkurrence på markedet, så investér i at differentiere dig! Et marketingbureau kan hjælpe med at skabe en brand identitet for din salon og udarbejde en praktisk strategi for at promovere dig på sociale medier. Det kan også være at du skal købe annoncer i lokalavisen noget oftere i en periode. At investere i markedsføring er næsten altid en god idé. 

Varelager

Forhandler I eksklusive beauty brands i jeres klinik, kan de være dyre at have stående på hylden. I travle perioder kan det være en god idé at købe ind på forhånd så produkterne står klar og du ikke mister salg ved udsolgte produkter. Brug en kassekredit til at finansiere indkøbet så du altid har hylderne fulde.

Efteruddannelse og kurser

Kurser kan være dyre, men hvis du kan opkvalificere en af dine medarbejdere (eller dig selv) i en ny behandling eller teknik, kan I få mange flere kunder. Tøv ikke med at slå til hvis en kursusplads åbner sig. Du kan få iværksætterlånet hurtigt udbetalt, så du ikke går glip at værdiful opkvalificering i klinikken. 

Dine muligheder for ekstra kapital

Har du behov for ekstern finansiering, er næste skridt at finde den løsning som passer bedst til dig. CapitalBox tilbyder kassekredit til erhverv og iværksætterlån (også kaldet erhvervslån eller virksomhedslån). Begge låntyper tilbydes uden sikkerhed. Det betyder, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet, som du normalt ville i en traditionel bank. Dette er en fordel for mange, specielt i servicefagene, som ikke har nogen fast ejendom eller store maskiner som banken kan tage pant af. 

Kassekredit til erhverv

En kassekredit til erhverv giver dig en fleksibel, finansiel buffer i virksomhedens hverdag. Du kan trække på kreditten når du har behov for den, og du betaler kun renter af det, du har trukket. Det betyder at du kan have en kassekredit hos CapitalBox stående klar til dig helt gratis. Så kan du altid have den i baghånden når der bliver behov.

Iværksætterlån

Med et iværksætterlån får du hele lånet udbetalt på én gang. Dette er godt hvis du står med en stor udgift, for eksempel at flytte i nye lokaler. Hos CapitalBox er vi fleksible med lånet, så hvis du kan betale lånet tilbage før tid, kan du gøre det helt uden ekstra omkostninger! 

Er du stadig i tvivl om du skal have en kassekredit eller et iærksætterlån? Få mere viden her. 

Få et lånetilbud i dag

Du kan gratis sende en uforpligtigende ansøgning og få et lånetilbud eller vejledning af vores lånerådgivere. 

 

ANSØG NU