Oprettet den 14.12.2021
Opdateret den 4.7.2023

CapitalBox hæver den øvre grænse på erhvervslån til 2.5 millioner kr.

Iværksættere kan nu får erhvervslån uden sikkerhedsstillelse, på op til 2.500.000 kr.

CapitalBox har ændret lånesummen på deres erhvervslån. Den nedre grænse for virksomhedslån forbliver på 15.000 kr., men den øvre grænse rykkes fra 1.500.000 kr. til 2.500.000 kr. Dette er et strategisk skridt for CapitalBox, for bedre at imødekomme behovene hos danske iværksættere.

”Vi lytter til vores kunder og bestræber os på konstant at udvikle vores produkter. Vi kan med den nye lånegrænse hjælpe virksomheder som før har været tabt mellem små erhvervslånsudbydere og banken” siger CapitalBox’ direktør, Oskar Barkman. 

Det større lånebeløb vil hjælpe små og mellemstore virksomheder, specielt når økonomien i samfundet skal tilbage på sporet. SMV-segmentet bliver ofte overset af banken, men de danner alligevel rygraden af vores økonomi. Cirka 98% af virksomhederne i EU har under 50 medarbejdere, men det er alligevel de virksomheder som genererer halvdelen af alle jobs. Jo bedre vi kan hjælpe SMV’erne, des bedre står samfundet.

 

Hurtig finansiering

Det går stærkt på markedet for tiden, og derfor har virksomhedsejere også behov for at handle hurtigt. Små og mellmestore virksomheder har måske ikke tiden til at ansøge om et banklån, og de kan risikiere at spilde kostbare uger hvis deres ansøgning bliver afvist. Hos CapitalBox reagerer vi hurtigt. Så hurtigt, at kunder kan få deres lån udbetalt allerede samme dag som de ansøger.

 

Erhvervslån til nye projekter

Den forøgede lånestørrelse gør det muligt at tænke i nye tanker om virksomhedens fremtid. Nogle projekter er dyrere end andre, men vi vil nødigt se iværksætterdrømme slukkes, fordi kapitalen ikke er der. Kigger du derfor på en større investering i virksomheden, nye lokaler, nyt produktionsudstyr, nyt lagersystem, eller noget fjerde, vil vi gerne hjælpe. 

 

Vilkår for erhvervslån

Når en ansøgning om erhvervslån skal godkendes, er der et par ting som skal være på plads. Administrativt er det vigtigt at virksomheden er knyttet til Danmark, både med virksomhedens fysiske adresse, men også alle virksomhedens ejere skal bo i Danmark. Der skal også være en dedikeret konto knyttet til virksomheden. Derudover skal risikoen ved lånet vurderes. Her er det vigtigt at virksomheden har været i drift i minimum 6 måneder og omsætter for mindst 40.000 kr. månedligt (480.000 kr. årligt.

Opfylder din virksomhed disse krav, er der god chance for at du kan blive godkendt til et erhvervslån.

 

Over 6 års erfaring med finansiering af SMV’er i Europa

CapitalBox forstår udfordringerne ved virksomheders likviditet og behovet for arbejdskapital. CapitalBox specialiserer sig i hurtige og nemme erhvervslån uden sikkerhedsstillelse, som spænder fra 15.000 kr. til 2.500.000 kr. Tusinder af SMV’er har benyttet sig af erhvervslånene som, ud over gratis lånerådgivning, tilbyder stor fleksibilitet uden ekstra gebyr.

 

Ansøg om erhvervslån

 

Om CapitalBox' erhvervslån

Hvor meget kan jeg låne for?

Hos CapitalBox kan du få finansieret nye projekter i din virksomhed fra 15.000 kr. til 2.500.000 kr.

Hvor hurtigt kan jeg få et erhvervslån?

CapitalBox arbejder effektivt, så du i bedste fald kan få lånet udbetalt med straksoverførsel samme dag, som du ansøger.

Hvad koster et erhvervslån?

Prisen på et erhvervslån er sat sammen af det månedlige gebyr og et opstartsgebyr. Det månedlige gebyr besluttes oftest baseret på en vurdering af risikoen ved lånet. Læs mere om renter og pris på erhvervslån her.

Hvad kan jeg bruge et erhvervslån til?

Der er egentlig ingen regler for hvad et erhvervslån skal bruges til, så længe det hjælper din virksomhed. Men ofte bruges erhvervslån til indkøb af større lagerbeholdning, nyt udstyr, eller til at holde virksomheden kørende igennem sæsonudsving. Læs 17 grunde til virksomheder låner penge.

Hvor lang er løbetiden på et erhvervslån?

Et erhvervslån kan du have i op til 36 måneder. Det bliver aftalt når lånet optages, men du er nødvendigvis ikke bundet i alle 36 måneder. Hos CapitalBox er der nemlig stor fleksibilitet omkring tilbagebetaling. Bærer din investering frugt før tid, eller har du pludselig mere luft i budgettet, kan du afbetale lånet før tid. Der er ingen ekstra gebyrer forbundet ved at indfri lånet før tid.