2020-05-11

Erhvervslån til små virksomheder

Mange virksomheder, små og store, afhænger af erhvervslån for at kunne vokse eller til at finansiere andre planer, som f.eks. indkøb af udstyr eller daglige forretningsaktiviteter. I dag har små virksomheder mange muligheder til rådighed - især de der er villige til at undersøge utraditionelle kilder til erhvervslån. 

Det der engang var kendt som et ”alternativ”, er i dag mainstream. Ofte er dette ”alternativ” det første valg for små virksomhedsejere ligesom dig, der er på udkig efter virksomhedslån

 

Traditionelle erhvervslån 

Lokale banker har længe været det første sted virksomhedsejere har opsøgt for at få erhvervslån. De har været det første valg for forretningsejere, fordi de også har haft deres konti, opsparinger og kreditkort i banken. Desværre er det ikke ualmindeligt at de lokale banker afviser personer med ellers profitable virksomheder. 

Banken leder måske efter en bestemt virksomhedsprofil, store årlige indtægter, flere år på bagen, aktiver der kan stilles som sikkerhed og virksomheder der ønsker store lån. Hvis du opfylder sådanne krav, kan du højst sandsynligt få et lån i en lokal bank, hvis et traditionelt banklån giver mening for din forretning. 

 

Hurtige godkendelser og penge på din konto på 24 til 48 timer 

Hos CapitalBox ser vi på din virksomhed på en anden måde end din lokale bank. Vores erhvervslån er i mange tilfælde et godt alternativ til traditionelle banklån 

Vi overvejer mange informationskilder for at evaluere din virksomheds kreditværdighed. Udover din personlige kreditværdighed og din virksomheds kreditprofil, ser vi på dit cashflow, dine årlige indtægter og anden information for at evaluere om vi kan tilbyde dig et erhvervslån. 

Ved at se anderledes på din virksomhed kan vi give flere erhvevslån end en traditionel bank, og låneansøgninger bliver i de fleste tilfælde godkendt samme dag – ofte har man endda pengene inden for 24 timer.