Vækst, ledelse og strategi

Mand på lager med computer
2022-02-08
Som virksomhedsejer eller iværksætter er der store krav og forventninger til, at man selvstændigt har godt styr på alle led i forretningens kæde – lige fra idé, finansiering, produktion, marketing, salg og økonomi.
CapitalBox forretningsplan
2021-10-14
En forretningsplan kan være afgørende for iværksættere. Læs om, hvilke fordele du har ved at følge en forretningsplan.
capitalbox_forudsig_fremtidige_salg_og_find_saeonudsving_med_excel
2021-06-24
Prognoser for fremtidige salg kan hjælpe virksomhedsejere medtage bedre beslutninger, når der skal købes varer og ansættes medarbejdere. Denne artikel viser dig hvordan du kan lave prognoser til at forudse dine salg med Excel.
Forudsig_fremtidige_salg
2021-05-17
Prognoser på fremtidige salg kan hjælpe virksomhedsejere med at tage bedre beslutninger, når der skal investeres eller ansættes nye medarbejdere. I denne artikel lærer vi dig at beregne sæsonudsving.
man_forcast_1
2021-03-15
Prognoser på fremtidige salg kan hjælpe virksomhedsejere med at tage bedre beslutninger, når der skal investeres eller ansættes nye medarbejdere. I denne serie af artikler lærer vi dig at lave prognoser med Excel.
henvisningsprograms_kpi
2020-10-08
Har du lige søsat et henvisningsprogram, eller har du et i forvejen, du ønsker at forbedre? Disse nøgletal kan hjælpe dig med at forbedre det
CLV
2020-09-29
Det er langt fra alle kunder der er ens. Find ud af hvordan du kan se alle dine kundesegmenter, og hvordan de sandsynligvis vil handle med din virksomhed.
introduktion_til_dataanalyse_i_excel_2
2020-09-15
Excel kan være et fantastisk værktøj, hvis du først lige er begyndt at arbejde med dataanalyse. Læs hvordan du kan bruge Excel til at analysere dine data.
introduktion_til_dataanalyse_i_excel_del_1_forberedelse
2020-08-10
Lær at bruge Excel til at få bedre indsigt i din virksomhed. Følg de simple trin til dataananlyse her.
Indikatorer_for_succes
2020-07-13
Der er en helt masse målinger i marketing. Det er vigtigt for din virksomhed at vælge de rette indikatorer, så de kan skabe værdi for selve virksomheden.
sociale-medier
2020-06-02
Sociale medier er et vigtigt medie for små og mellemstore virksomheder. Læs, hvordan du kan bruge sociale medier til at nå dine mål for virksomheden.
strategier
2020-04-08
Stræb efter fremragende kundeservice | Fokus på din kunde er en effektiv strategi, der kan garantere langsigtet stabilitet for din virksomhed. Du kan gøre dette ved at sikre dig at enhver oplevelse for din kunde er umagen værd.
SWOT-analyse
2019-10-29
SWOT-analysen hjælper dig med at fokusere på de vigtigste faktorer, der påvirker din virksomhed. Lav din egen analyse nu.