Vækst strategier

capitalbox_forudsig_fremtidige_salg_og_find_saeonudsving_med_excel
2021-06-24
Prognoser for fremtidige salg kan hjælpe virksomhedsejere medtage bedre beslutninger, når der skal købes varer og ansættes medarbejdere. Denne artikel viser dig hvordan du kan lave prognoser til at forudse dine salg med Excel.
Forudsig_fremtidige_salg
2021-05-17
Prognoser på fremtidige salg kan hjælpe virksomhedsejere med at tage bedre beslutninger, når der skal investeres eller ansættes nye medarbejdere. I denne artikel lærer vi dig at beregne sæsonudsving.
Hvordan_du_vækster_din_byggevirksomhed
2021-04-19
Lær hvordan du vækster din byggevirksomhed og forbedrer din synlighed blandt privat- og virksomheds-kunder.
man_forcast_1
2021-03-15
Prognoser på fremtidige salg kan hjælpe virksomhedsejere med at tage bedre beslutninger, når der skal investeres eller ansættes nye medarbejdere. I denne serie af artikler lærer vi dig at lave prognoser med Excel.
kvinde_shopping
2021-02-23
Rabatter og prisfald er effektive måder til at øge salg, omsætning og nå ud til flere mennesker, men det er ikke altid godt. Se hvornår prisfald ikke er en god idé.
mand_læser
2021-02-01
Remarketing med Facebook er en god måde at nå længere ud end din egen hjemmeside, og få fat I folk der allerede har stiftet bekendtskab med dit brand, men som ikke har købt noget endnu. I dette indlæg vil vi vise dig hvordan du kan sætte din første remarketing kampagne op.
remarketing
2021-01-04
Hvad er remarketing, og hvorfor bruger virksomheder det? I dette indlæg taler vi om hvordan skiftet i forbrugeradfærd har skabt behovet for remarketing.
handle_ind
2020-12-15
Det kan virke som en god strategi at give rabatkoder i håb om at kunderne køber noget nyt, men man kan også få for meget af det gode. Rabatkulturen i Danmark er et godt eksempel.
bedste_SoMe_platform_for_din_virksomhed
2020-12-07
De sociale medier er et fantastisk sted af finde nye kunder, men ikke alle platforme kan det samme. Find ud af hvilken platform er bedst for dig og din virksomhed.
kundeadfærd
2020-11-26
Shopping adfærden har ændret sig i år. Læs hvad de største forskelle er, og hvordan du kan tilpasse din virksomhed til dem.
Bedste_Værktojer
2020-11-17
Det behøver ikke at være dyrt at modernisere sin virksomhed. Her er nogle værktøjer til at hjælpe dig med at digitalisere din virksomhed. Nogle af dem er endda gratis!
henvisningsprograms_kpi
2020-10-08
Har du lige søsat et henvisningsprogram, eller har du et i forvejen, du ønsker at forbedre? Disse nøgletal kan hjælpe dig med at forbedre det
CLV
2020-09-29
Det er langt fra alle kunder der er ens. Find ud af hvordan du kan se alle dine kundesegmenter, og hvordan de sandsynligvis vil handle med din virksomhed.
hvad_du_skal_tænke_over_nar_du_laver_indhold
2020-09-22
Indholdsmarkedsføring kan hjælpe virksomheder med at nå ud nye målgrupper, opbygge loyale følgerskarer og øge synlighed og brand-værdi. Her er nogle ting du skal tænke over, når du laver indhold.
introduktion_til_dataanalyse_i_excel_2
2020-09-15
Microsoft Excel kan være et fantastisk værktøj, hvis du først lige er begyndt at arbejde med dataanalyse. Læs hvordan du kan bruge Excel til at analysere dine data.